2777
2789
افرینننن دختر خوب دنبال همین میگشتم دیگهاین میشه عامل بیرونی و همونطور که گفتم مربوط به جسمشهدنبال ط ...

اخه لامصب دکتر نمیره .میگه من سالمم شماها همه مریضید خرابید . اوایل زندگی به زور بردنش دکتر دارو گرفته چند روز خورده بعد انداخته کنار 

اصن درمان نشدنیه .ما چیکار کنیم؟😞  کی از دست اذیتاش راحت میشیم 

افرینننن دختر خوب دنبال همین میگشتم دیگهاین میشه عامل بیرونی و همونطور که گفتم مربوط به جسمشهدنبال ط ...

عزیزم خواهشن جواب منم بدین تو را خدا.من بدجور با اتش سوخته ام افسردگی گرفته ام .کی خوب میشم ؟ایا اصلا خوب میشم.شوهرم منو لیزر میبره تا چند سال اینجوری میمانم روحیه ام خوب میشه ؟

خدایا 

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

قضیه شوهرم چی میشه وتا کی معلوم میشه؟ما طلاق میگیریم؟بچم سقط میشه یا میمونه؟خونه روبنامم میزنه؟لطفا ...

قضیه شوهرت به زودی تا دو ماه دیگه

طلاقو نمیبینم

سقط داشتی قبلا؟

چرا انقد ناامیدی🥲

خونه اره

همون آسمون معروفم که زدید تعلیقش کردید:)
اخه لامصب دکتر نمیره .میگه من سالمم شماها همه مریضید خرابید . اوایل زندگی به زور بردنش دکتر دارو گرف ...

منم راهی ندیدم حقیقتش عزیزم شرمندم

ولی شما ناامید نشید توکلتون به خدا❤️

یه راه دیگم اینه که جدا زندگی کنید...

قضیه شوهرت به زودی تا دو ماه دیگهطلاقو نمیبینمسقط داشتی قبلا؟چرا انقد ناامیدی🥲خونه اره

اخه قبلا به شوهرم فرصت دادم حتی سر قسمهاش خدا دخترمونو گرفت فک کردم ادم شده الان حامله م نمیخام بیاد تو این جهنمدره

هررررچی میدونی وحس میکنی رو بگو،آبرومون رفته؟اون پولارو برا چی میخاسته وچیکارشون کرده؟ اگه طلاق نیست پس خودکشیه ،من خودمو میکشم؟

..........
منم راهی ندیدم حقیقتش عزیزم شرمندمولی شما ناامید نشید توکلتون به خدا❤️یه راه دیگم اینه که جدا زندگی ...

حسرت شنیدن یه مامان دیگه به دلم میمونه نه؟ خدا به مرگم راضی نمیشه؟من دلشکسته م داغدیده م توانی ندارم هرلحظه التماس خدا رو میکنم نزار به جایی برسه خودمو خلاص کنم اینجا خوشی ندیدم میخام اونجا پیش دخترم خوش باشم

..........
عزیزم خواهشن جواب منم بدین تو را خدا.من بدجور با اتش سوخته ام افسردگی گرفته ام .کی خوب میشم ؟ایا اصل ...

عزیزم اصلا جا نزن و ناراحت نکن خودتو

تا یک سال دیگه درست میشه همه چی

بهتر از قبل میشی فقط الان قوی بمون و سعی کن زیاد نری تو فکرش

ما روحمونه که موندگاره جسم آخرش خوراک این جونورای خاک میشه...

عزیزم اصلا جا نزن و ناراحت نکن خودتوتا یک سال دیگه درست میشه همه چیبهتر از قبل میشی فقط الان قوی بمو ...

کی قراره جسمم خوراک جونورای خاک بشه؟ببخش پر حرفی کردم حس میکنم خدا نمیخاد اصلا به حرفهام گوش کنه وثدامو بشنوه ولی من جز اون کسیو ندارم که بتونه کاری برام بکنه هربار خواستم گلستون شه آتیش وخاکستر شد ،پس کی روز منم میرسه،اصلا برسه هم دیگه نتی خوشحالی هم ندارم دیگه فقط میخام برم پیش دخترم 

..........
عزیزم اصلا جا نزن و ناراحت نکن خودتوتا یک سال دیگه درست میشه همه چیبهتر از قبل میشی فقط الان قوی بمو ...

گلم  ۳ شنبه میرم عمل راصی میشم؟لیزر ها را میبره شوهرم ؟اخه من خیلی سوخته ام.تو را خدا هر چی حس میکنی بگو راجبم

خدایا 
اخه قبلا به شوهرم فرصت دادم حتی سر قسمهاش خدا دخترمونو گرفت فک کردم ادم شده الان حامله م نمیخام بیاد ...

یکم اروم باش

یذره حس بود همونم پرید با اینهمه ناامیدی شما🥲😂

حس میکنم جداییه ولی نه به صورت طلاق

حس میکنم یه مدت غیبش میزنه از فرصت استفاده کن و با یه روانشناس صحبت کن حتما

روحیتو نبازی بچت چیزیش نمیشه 

بخاطر بچت سعی کن روانشناسو بری و خودتو آروم کنی

یکم اروم باشیذره حس بود همونم پرید با اینهمه ناامیدی شما🥲😂حس میکنم جداییه ولی نه به صورت طلاقحس می ...

غیبش بزنه تمومه هم طلاق میگیرم هم بچه سقط میشه هم خودمو خلاص میکنم،خدایا خودت شاهدی من ازت کمک خواستم اینبار دیگه نمیتونم کمکم نکنی میشکنم اون دنیا بازخواستم نکنی من خیلی گفتمخسته م خسته ممممم 

..........