2777
2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

کی قراره جسمم خوراک جونورای خاک بشه؟ببخش پر حرفی کردم حس میکنم خدا نمیخاد اصلا به حرفهام گوش کنه وثد ...

عزیزم این حرفا درست نیست باور کن

میدونم نیاز به حرف زدن داری درکت میکنم

لطفا برو یه لیوان آب بخور یکم از گوشی فاصله بگیر

با خدای خودت خلوت کن

با امام رضا که هوای دل شکسته هارو داره خلوت کن

یه شماره هست تماس میگیرن وصل میشن به حرم امام مهربون...

اونو اگه داری زنگ بزن درد و دل کن اگه نداری بگو بهت بدم

تو یه مامانی نباید یکار کنی بچت به خودش بلرزه از ترس 

قوی بمون

همون آسمون معروفم که زدید تعلیقش کردید:)
منم راهی ندیدم حقیقتش عزیزم شرمندمولی شما ناامید نشید توکلتون به خدا❤️یه راه دیگم اینه که جدا زندگی ...

اونو ولش کن اصن بیچاره کرده. 

خودمو بگو 

رفتم دکتر پوست اضطراب دارم داروهاشو بخورم ، بخورم نتیجه خوبه؟

زدم روشونه خدا گفتم دخترمو بردی میخاستم بمیرم ولی دل دادم به دلت دستمو گذاشتم رو پام بلند شدم ،زدم رو شونه ت گفتم حال کردی؟دیدی چیجوری راضی شدم به رضات ،راضی ای ازم؟گفت نه،هنوز تموم نشده،هنوز مونده هنوز هست هست هست ،گفتم شرمنده من دیگه نمیتونم میخام استعفا بدم😭😭😭اصلا میشنوی صدامو تو رو جان پیامبرت بگو منو میبینی؟هستم برات؟وجود دادم برات؟صدای خورد شدنمو نمیشنوی هربار؟چه دشمنی با من داری قربونت برم؟

..........
عزیزم این حرفا درست نیست باور کنمیدونم نیاز به حرف زدن داری درکت میکنملطفا برو یه لیوان آب بخور یکم ...

وای توروخدا جوابمو بده خواهش میکنم...

میشه بگی تا کی آنلاین میشه و جوابمو میده ؟

@nasiry85  

تـاسیـان `

تو ذهنت راجب ادما خیلی قضاوت میکنیرو در روشون نمیگی فقط تو ذهنت سکانسای عجیب میچینییه موضوعی باعث رن ...

اشتی میکنیم؟ حسش بهم چیه؟ دوس داره برگرده؟

یه‌جوری‌‌از‌چشام‌افتادی‌که؛ باورم‌نمیشه‌یه‌روزی‌دیوونت‌بودم.        😢💔

عزیزم این حرفا درست نیست باور کنمیدونم نیاز به حرف زدن داری درکت میکنملطفا برو یه لیوان آب بخور یکم ...

دارم، وقتی دخترم روتخت بیمارستان بود نزدیک تولد امام رضا بود گفتم دعاش با من التماسش با من شفاش با تو،روز تولدش رفت شکستم مردم جون دادم ولی گفتم حکمت خدا خواست خدا ،بعد دخترم نفس کشیدنو نمیخاستم ولی گفتم بلند میشم یه جوری که دلشون بسوزه دیگه هیچوفت امتحانم نکنن بگن این امتحانشو داده دیگه ولش کنید

اما الان چن روزه نمیتونم حتی یه کم آب بخورم دارم با بچه تو شکمم خدافظی میکنم میفهمم که حسرت یه مامان شنیدنو به گور میبرم ،خسته م کاش دخترم بیاد دنبالم،شما نمیدونید خدای من کجاس؟

..........
منم راهی ندیدم حقیقتش عزیزم شرمندمولی شما ناامید نشید توکلتون به خدا❤️یه راه دیگم اینه که جدا زندگی ...

اونو ولش کن اصن بیچاره کرده. 

خودمو بگو 

رفتم دکتر پوست اضطراب دارم داروهاشو بخورم ، بخورم نتیجه خوبه؟