2777
2789
همه بنده برگزیدشن فقط توجه نمیکنن❤️اسمشو که نمیدونم حس میکنم ازدواج داری باهاش ولی دیر...

خب اگ حست اینه پس منم امیدوارم

گفتم ک تو یه بنده ی خاص خدایی ک منو امیدوار کنی تو این دنیای ناامیدی🥰بازم هرچی صلاح خداست 

مرسی عزیزدلم ❤

ماهی به آب میگه دوستت دارم آب میگه ولی من باید برم ، ماهی میگه اگه بری میمیرم، آب با غرور تنه ای به ماهی میزنه و میگذره میره دنبال موج!.. میره سمت موج ، موج وقتی پسش میزنه با دل شکسته بر میگرده پیش ماهی، ولی ماهی در نبود آب مُرده.. من برای او، او برای آن؛️ 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

عزیزم اعتیاد نداره؟چون حس میکنم یه عامل بیرونیه یدفه ایم اینطوری نشده

عامل  بیرونی چیه؟ 

نه اعتیاد نداره . نمیدونم از اول اخلاقش بد بوده ولی یه مدته بدتر شده گفتن دعا گرفتن روش .ما چیکار کنیم کمتر اذیت کنه راهی هست؟

عامل بیرونی چیه؟ نه اعتیاد نداره . نمیدونم از اول اخلاقش بد بوده ولی یه مدته بدتر شده گفتن دعا گرفت ...

عامل بیرونی یعنی یه چیزی که مربوط به همین دنیا و جسمش میشه

نه روحش و طلسم اینا

ولی شاید داشته باشه و شما نمیدونید....

رفیقای بد چی؟

ندیدی مثلا جدیدا خیلی رفت و امد کنه باهاشون یا خیلی صحبت کنه تلفنی

همون آسمون معروفم که زدید تعلیقش کردید:)
عزیزم جواب منو نداددییییمنو علی باز رابطمون خوب میشه آخه یه دلگیری بینمون پیش اومده و اینکه بهم میرس ...

بله خوب میشه دلتنگتم هست

حس میکنم خیلی پسر مظلوم و خوبیه و خیلییییی دوست داره

ازدواجم نمیدونم هنوز

عامل بیرونی یعنی یه چیزی که مربوط به همین دنیا و جسمش میشهنه روحش و طلسم ایناولی شاید داشته باشه و ش ...

با کی صحبت کنه رفت امد کنه؟ 

نه بابا عزیزم این از اول بیماری  بدبینی پارانوئید داشته  و داره .اصن با همین مریضیش زجرمون میده. اصن دوسالیه با هیشکی رفت و امد نمیکنه  کلا یه نفرم راه نمیده تو خونه ‌

با کی صحبت کنه رفت امد کنه؟ نه بابا عزیزم این از اول بیماری بدبینی پارانوئید داشته و داره .اصن با ...

افرینننن 

دختر خوب دنبال همین میگشتم دیگه

این میشه عامل بیرونی و همونطور که گفتم مربوط به جسمشه

دنبال طلسپ اینا نرید ضرر میبینید

درمانش کنید