2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گرجستان چند ماه پیش بودم . چی میخای بدونی بهت بگم

عزيزم هرچيزي كه يه ايراني يا كلاً توريستي كه اونجا ميره بايد بدونه

هتل؟

ابدو هواب الان رفتن؟

هزينه ها؟

گرجستان بهتره ترکیه هم خوبه ولی به پای گرجستان نمیرسه ترکیه بیشتر واسه خرید باحاله

عزيزم چقد نظرا باهم متفاوته

خيلي شنيدم ميگن گرجستان سطح پايين تر از تركيه اس

عزيزم چقد نظرا باهم متفاوته خيلي شنيدم ميگن گرجستان سطح پايين تر از تركيه اس

از لحاظ سطح زندگی آره ولی خب باتومی و تفلیس خیلی قشنگه من عاشق گرجستان واسه سفر ترکیه پیشرفته تره اونم فقط آنتالیا و استانبول بقیه شهراش نه

گرجستان هم ساختموناش قشنگه هم طبیعطش مثل ترکیه هم مسیراش دور نیست به نظر من غذاهاشم خوشمزه تره😐😁

هزینه ها بستگی به هتلت داره که چند ستاره بخوای بری و به اینکه چند تا شهر میخای بری . ما تفلیس و باتومی رفتیم هتل پنج ستاره نفری 4 تومن در اومده بود . ما که رفته بودیم هوا ی تفلیس گرم بود ولی باتومی خنک و بارونی بود . الان حتما خیلی خیلی سردتره و اینکه حتما با خودت کنسرو ببر . و حتما هم با تور برین  به نظرم گرجستان خیلی خیلی بیشتر بهت خوش بگذره تا ترکیه

اندی میگه : خوشگل محلمون توی شهر ما تکه . مهربونو شیرینو اما سراپا کلکه . منو میگه هاااا 😎😎خخخخ
هزینه گرجستان چقد میشه واس دونفر؟؟

الان كه زياد كسي نميره و هوا خيلي سرده

تورهاي ارزون و خوبي هست

فعلاً از ٩٠٠ به بالا ما داريم مي بينيم

كه ميگن انگار ارزون تر هم ميشه