2777
2789
اي واي 😐🤔 راستي قضيه شام در كشتي چيه ؟ چطوريه؟ شما رفتي؟

نمیدونم والا من زیاد اهل مهمونی‌و‌کنسرت و اینا نیستم یبار رفتیم یه جوجه کباب آشغال دادن با مشروب اینا بود من اهل مشروب نیستم اونایی که‌خوردن گفتن خیلی آشغال بود با موزیک و چند برنامه مزخرف نفری ۴۰۰لیر گرفتن

امنیت اوکی هست اینگلیسی نمیگیرن اصلا‌مگه اینکه‌تو شعبه های فروشگاهای خیلی معتبر بری اینترنت باید خ ...

اهان

راستي

سيم كارتمونو تو تركيه در بياريم كه رومينگ نيفته؟

هتل اينترنت داره؟؟؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

گرجستان برو هم خورد و خوراکش و اقامتش ارزونتر ترکیه ست و هم اینکه نیاز به ویزا نداره

تركيه هم ويزا نميخواد

يعني اژانس اينطور به ما گفته كه فقط كارت ملي و گذرنامه نياز داره

چه خوب خوش به حالت پس عزيزم تو بهتر ميتوني راهنماييم كني😍 خب با مترو رفت و امد مي كنيم

آره با مترو و متروبوس اینا باید برید تاکسی سوار شدید مواظب باشید کرایه روز شب رو اشتباه نکنین کرایه ی شب گرونتره تقریبا دوبله

یه برنامه ibb ceptrafic رو نصب کن مسیرارو از اون پیدا کن

اهان راستي سيم كارتمونو تو تركيه در بياريم كه رومينگ نيفته؟ هتل اينترنت داره؟؟؟

آره یه سیمکارت ترک‌بخر پاسپورتت رو بدی به نمایندگی های ترک‌سل میتونی یکی بگیری 

ودافون نخر افتضاحه هیچجا آنتن نمیده تماس بین المللشم گرونه

هتلام همه نت دارن

ما با لیدر فقط دو جا رفتیم یکی رفتینگ یکی شام و مراسم رقص گرجی بقیه جاها رو خودمون رفتیم چون نزدیک بود پارک و کلیسا ی سامبا رو هم خودمون ماشین گرفتیم رفتیم . لیدرامون خوب بودن مشکل نداشتیم هر موقع مشکل داشتیم یا ادرس میخاستیم زنگ میزدیم یا تو هتل بودن راهنمایی میکردن یا با راننده ها صحبت میکردن 

اندی میگه : خوشگل محلمون توی شهر ما تکه . مهربونو شیرینو اما سراپا کلکه . منو میگه هاااا 😎😎خخخخ
قیمتاشم تقریبا مثل ایرانه کجای ایران؟ اینجا که ی رستوران20تومنه دو قدم اونورتر60تومن مثلا چلوکباب ...

اونجام همینطوره رستورانی هست بری یه پرس رو ۱۰۰۰لاری پیاده باید بشی

یه رستورانم هست با ۱۰/۱۵لاری میتونی غذا بخوری

ما با لیدر فقط دو جا رفتیم یکی رفتینگ یکی شام و مراسم رقص گرجی بقیه جاها رو خودمون رفتیم چون نزدیک ب ...

چه خوب

من كه خيلي بد بين شدم

هي ميگن كلاه بردارن

پورسانت واسه راهنماييشون كه وظيفشونه ميگيرن