2777
2789

الان هستم احساس میکنم هیچگووووووووووووونه مسولیتی ندارم و هیچچچچچچچ کاری نمیکنم 😆😆😆😆مامانم همه کارامو میکنه😅😅😅بیش از حد بیحوصله داغون ولی شبا هر وقت میرم تو جام میخابم اول یاد مشکلات میوفتم یه دل سیر گریه میکنم بعد میگم بیخیال همه چی بعد میخابم😆😆😆😆😆😆 خیلی بده😢😢😢😢😢😢😢😳

خوشا رهایی                                                           خوشا اگر نه رها زیستن                                           مردن ب رهایی❣

به این حالت میگن pms  سندروم پیش قاعدگی. 

تنها راه تسکین این علائم ورزش سبک.  خوردن غذاهایی با طبع گرم. نخوردن مواد نفاخ . گرم نگه داشتن یا بستن کمر.

ما دختریم . مسلح به خطرناک ترین سلاح جهان : مهربانی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

در ضمن وحشیم میشم شوهرم تا نگام میکرد دستاشو میبرد بالا میگفت شام چی میخوری عزیزم الان ظرفارو برات میشورم یه گرد گیریم میکنه اخرش میاد میگه چطوری هاپوی من

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش

من دوران پریودی اصلا یه ادم دیگه میشم  

خوشا رهایی                                                           خوشا اگر نه رها زیستن                                           مردن ب رهایی❣
در ضمن وحشیم میشم شوهرم تا نگام میکرد دستاشو میبرد بالا میگفت شام چی میخوری عزیزم الان ظرفارو برات م ...

هاپوی من😂😂😂😂😂خوبه درک میکنه

خیلی سخته این دوران بعضی ها درد ندارن خوش به حال شون

واقعا من که وقتی پریود میشم واقعا دوس دارم بمیرم بس که درد دارم

ادم باید یاد بگیره هرچی هست واسه خودش باشه فقط   اینجوری دیگه حرفی واسه گفتن نمی مونه  

برای دردتون هم دم کرده زنجفیل و نعناع خیلی خوبه. دم کنید ولی یکجا نخورید . بذارید کنار دستتون هر چند دقیقه یه بار یه قلپ بخورید. 

دم کرده یا عرق بومادران هم خیلی خوبه. 

معمولا این حالت ها قبل از شروع پریوده و با شروع شدن خونریزی علائم کاهش پیدا میکنه. 

اهان یه مورد دیگه کم خونیه. اگر کمبود آهن داشته باشید یا کم خون باشید معمولا هم خونریزیتون بیشتره هم علایم افسردگی یا پرخاشگری تون

ما دختریم . مسلح به خطرناک ترین سلاح جهان : مهربانی
در ضمن وحشیم میشم شوهرم تا نگام میکرد دستاشو میبرد بالا میگفت شام چی میخوری عزیزم الان ظرفارو برات م ...

😂😂😂😂منم

حال دلم عمیقا خرابه 😢😢خدایا حال دلم خوب بشه فقط😔
😂😂😂😂منم

😆😆😆

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش