2777
2789

دخترا من شیعه ام

دوست پسرم هم کورد سنی هست

اینا تو عروسیاشون دست همدیگرو میگیرن

یعنی دست دخترای غریبم میگیرن

من با این موضوع مشکل دارم

دلم نمیخواد دست کسیو بگیره

نظر شما چیه؟؟؟؟

ینی کوردا دست زدن به محرم و نامحرم ندارن؟ سواله چون راجب دین ها اطلاعی ندارم کسی سزم نریزه 

اگه جوابتو نمیدم بدون درحدم نیستی پس عین سوسک پیف پاف خورده به پرو پام نپیچ چون بخوام با پام راحت لحت میکنم پینت میزنه بیرون اون وقت😊🤫🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ینی کوردا دست زدن به محرم و نامحرم ندارن؟ سواله چون راجب دین ها اطلاعی ندارم کسی سزم نریزه

اینا کلا عجیبه فرهنگشون

کورود های ارومیه هستن 

و حجاب مجابم اونجا نیست

تو عروسیام ک دست همو میگیرن

به اماما هم اعتقادی ندارن

اینا کلا عجیبه فرهنگشونکورود های ارومیه هستن و حجاب مجابم اونجا نیستتو عروسیام ک دست همو میگیرنبه ام ...

کلا کیو میپرستن ینی فقط خدارو قبول دارن؟ بت میپرستن چی

اگه جوابتو نمیدم بدون درحدم نیستی پس عین سوسک پیف پاف خورده به پرو پام نپیچ چون بخوام با پام راحت لحت میکنم پینت میزنه بیرون اون وقت😊🤫🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭

اینا کلا عجیبه فرهنگشونکورود های ارومیه هستن و حجاب مجابم اونجا نیستتو عروسیام ک دست همو میگیرنبه ام ...

خب اهل سنت هستند. اهل سنت ائمه رو دوست دارن و بهشون احترام میزارن. ندیدی اهل سنت تو حرم امام رضا؟

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃

عزیزم خدا پرست هستند و مسلمان و اهل سنت، کتاب و خدا و پیامبرمون مشترکه

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃

بت نه خخخخخ

به خدا و پیغمبرش اعتقاد دارن

و خب خودش میگه اماما رو قبول نداریم

وگرمه خودش پسر خیلی خوبیه..فقط من با این موضوع ک دست همو میگیرن مشکل دارم

عزیزم خدا پرست هستند و مسلمان و اهل سنت، کتاب و خدا و پیامبرمون مشترکه

خب میگه اسی ک پیامبر امام قبول ندارن

بت نه خخخخخبه خدا و پیغمبرش اعتقاد دارنو خب خودش میگه اماما رو قبول نداریموگرمه خودش پسر خیلی خوبیه. ...

آره خب ببین تو هم. تو محلساشون دست پسراش نو بگیری مشکل داره یا ن 

اگه نداشت تو هم شل کن اگه داشت تو هم. بگو خوشم نمیاد