2777
2789

بچه ها ماباغ داریم زیاد بزرگم نیس چند تادرخت میوه با چند تابادوم هرمیوه ای میرسه واسشون میبرم من میوه هاش نمی فروشم همه رو پخش درهمسایه می کنم یه مدتیه دندونام خراب شده باید ایمپلنت کنم وچند تا عصب کشی هزینش ندارم ولی شوهرم گفت بادوما رو فروختم یه مقدارپولم میزارم ببر دندوناتو درست کن انقدر درد دندون کشیدم که خدا می دونه الان مادر شوهرم میگه بادوم نداری گفتم فروخته پسرت میگه یه بنده خدایی به من میگه حتمن سهمت نگه داشته پسرت منم گفتم من پولی ازش میگیرم ،گفتم کی گفته نگفت ،پارسال بهش دادم ولی براش بیشترکشیدم پولم نگرفتم به زورداد ولی کمترحساب کردم ،خودش هرچی داشته باشه به مانمیده کلی گلاب و عرقیجات داره به اون یکی جاریم میده ولی من چشم داشت ندارم  با خودم میگم چیزای دیگه جلو چشمش نمی گیره همین بادوم فقط یادش

عزيزم هر سال محصولاتت رو بفروش پس انداز كنيد براي روز مبادا

بخدا با خودم میگم زردالوی تازه واسش میبرم جلو چشمش نمیگیره اونوقت چشمش دنبال بادومه من خودم نه پس انداز دارم نه پولی شوهرمم اعتیادداره

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان