2777
2789
عنوان

تست کنکور راحت تر تا کتاب های تست

127 بازدید | 19 پست

بچها دقت کردین که کتابای تست گزینه هاش نسبت به کنکور گنگ ترن؟؟

مقایسه که میکنم انگار بهتر گزینه های کنکور رو میفهمم

واقعا ناامید میشه آدم ی جوری طراح حرف میزنه آدم نمیفهمه چیو داره میگه 

شماهم همینطورین؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نظر من کتاب های تست با کنکور قابل مقایسه نیست کتاب تست خیلی راحت تر هست

میگفتن اخر شاهنامه خوبه ولی خب اونم دروغه خودمون گول نزنیم فرهاد به شیرینش نرسید لیلی به مجنون سهراب هم به گردافرید ته داستان های ایرانی غمناکه ما هم یه داستانیم فقط ای کاش سرنوشت متفاوتی داشته باشیم حال الان من حال جیران تو این موقع اس

باید سطح بالا بزنی که تو کنکور سورپرایز نشی

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
ن اینجوریام نیس

من کلا از کتاب تست بیشتر از۴تاتست غلط نمیزنم 

میگفتن اخر شاهنامه خوبه ولی خب اونم دروغه خودمون گول نزنیم فرهاد به شیرینش نرسید لیلی به مجنون سهراب هم به گردافرید ته داستان های ایرانی غمناکه ما هم یه داستانیم فقط ای کاش سرنوشت متفاوتی داشته باشیم حال الان من حال جیران تو این موقع اس

ن اینجوریام نیس

ولی سوالای کنکور تمرکز بالایی می خواد

به نظر من کتاب های تست با کنکور قابل مقایسه نیست کتاب تست خیلی راحت تر هست

کاری به سوال ندارم منظورم گزینه هاست که انگار دارن معما میگن ما باید حدس بزنیم چیو میگن

جدی اگه اینجوری باشه که خووبههولی خب اگه اینجوریه چرا کنکور و نتیجه گرفتنش سخته؟

بخاطر مدت زمان کمشه دیگه مهارت بیشتر توی مدیریت زمانه

واقعا ی جوری طراح حرف میزنه انگار معما طرح میکنن نه سوال