2777
2789
عنوان

توهم میزنم

190 بازدید | 26 پست

بچها من چنسال پیش یه کتاب قدیمی که خیلی کمیاب بودو خوندم بابام تاکید داشت نخونی این کتابو تو قفسه کتاباش بود 

ولی من خوندم بعد از خوندنش توهم میزدم خیلی نمیخوام وارد جزعیاتش بشم اسمش به یه زبون دیگه بود ولی ترجمه فارسی بود  درمورد چاکرا و چشم سوم و کنترل ذهن و تله پاتی و همچین چیزایی 

یه سری تمرینایی داشت انجام دادم بعد اون توهم های وحشتناک میزدم تا دوسال بعد کم کم رفتن تا دیشب که باز توهم زدم 

کسی خونه نبود یه دسته ادمای مختلف و عادی میدیدم تو خونمون ولی همشون به یه زبون دیگ حرف میزدن انگار منو نادیده میگرفتن یه همچین چیزی ...

استارتر منم جدیدا زدم تو کار چاکرا و این چیزااا

نکنه اینطوری بشم🤕💔

بنظرم حتما یه روانپزشک برو چون داروهاشون ممکنه موثر باشه

چرا نمیفهمین؟کاربری دست ۲نفره خب؟ یکیشون درس میخونه یکیشون فااال میگیره 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

استارتر منم جدیدا زدم تو کار چاکرا و این چیزااانکنه اینطوری بشم🤕💔بنظرم حتما یه روانپزشک برو چون دا ...

روانپزشک یه ساله میرم دارو هم میخورم تراپی هم میرم 

اگه چشم سوم‌ت فعال باشه ،می‌تونی جنا رو ببینی🤧

وات شت هرچی فحشه بدمش به خودم نمیخام ببینم لعنتی اصن اینا به جن نمیخوره مگه جنا نباثد ترسناکو عجیب غریب باشن

اگر تونستی اسمش رو بمن بگو،

حرز امام جواد ببند،حل میشه انشالله،

البته کارهای دیگه هم هست که اینجا جای مناسبی برای بیانش نیست

🌹کاربر آقا هستم🌹ترسناکترین انسانها کسانی هستند،که بلدن،در هر شرایطی ما را مقصر نشان بدهند🌹🌹