2777
2789
عنوان

توهم میزنم

| مشاهده متن کامل بحث + 190 بازدید | 26 پست
اگر تونستی اسمش رو بمن بگو،حرز امام جواد ببند،حل میشه انشالله،البته کارهای دیگه هم هست که اینجا جای ...

اسمش به یه زبون دیگه اس انگار فارسی نیست بعد عکس میگیرم هرچی تو گوگل و بقیه مرورگرا جستجو میکنم هیچی پیدا نمیشه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من بودم میزدم بخدا😅

اونام یکی میزنن🤣🤣🤣

یه کاربر میگف شوهرمو یه مشت زدم اونم ی مشت زد بعد رقت آشپزخونه زدمش اونم اومد زد🤣🤣🤣😂😂😂😂🤣🤣🤣

الان استارتر میره میزنه اوناام یا مث شوهر اون کاربر میگن زدی ضربتی ضربتی نوش کن یا رمانتیک بازی درمیارن🤣

چرا نمیفهمین؟کاربری دست ۲نفره خب؟ یکیشون درس میخونه یکیشون فااال میگیره 

مگه نمیگی جن نیستن شبیه آدمان برا چی میترسی خب

خو‌ ببین اگه میدونستم جنه نمیترسیدم که میگفتم بلاخره یه مشکل خارجی و محیطیه حل مییشه 

کلن اعتقادی به جن ندارم خب ولی توهم میدونی ذهنت داره تصویر سازی میکنه فک کن ممکنه توهم یه چیزایی رو بزنی که بهت اسیب بزنه اگه حل نشه  خیلی بده خیلی 

اونام یکی میزنن🤣🤣🤣یه کاربر میگف شوهرمو یه مشت زدم اونم ی مشت زد بعد رقت آشپزخونه زدمش اونم اومد ز ...

وای شت 😂😂😂  ولی خو ببین همیش وقتی توهم میزنم یه حالت خلصه ایجاد میشه وقتی بخام تکون بخورم یا به چیزی دس بزنم توهمه تموم میشه 

خو‌ ببین اگه میدونستم جنه نمیترسیدم که میگفتم بلاخره یه مشکل خارجی و محیطیه حل مییشه کلن اعتقادی به ...

دیروز یه ریلزی تو اینستا دیدم راجب اسکیزوفرنی و چیزهایی که میبینن داشتن توضیح میدادن فکر نکنم به کتاب ربطی داشته باشه

وای شت 😂😂😂 ولی خو ببین همیش وقتی توهم میزنم یه حالت خلصه ایجاد میشه وقتی بخام تکون بخورم یا به چ ...

خو تا چیزی شد بگو برید گمشید من رزمی کارم میزنم نصفتون میکنم😂🔪

چرا نمیفهمین؟کاربری دست ۲نفره خب؟ یکیشون درس میخونه یکیشون فااال میگیره 

دیروز یه ریلزی تو اینستا دیدم راجب اسکیزوفرنی و چیزهایی که میبینن داشتن توضیح میدادن فکر نکنم به کتا ...

😐😐😐😐😐یا .... من فوبیای اسکیزوفرنی دارم 

داروهاشم میخورم 😯😯😯😯