2777
2789
عنوان

لکه فرش

134 بازدید | 25 پست

سلام دوستان تقریبا 5 ماه پیش رو فرشم چایی ریخت همون موقع با مایع ظرفشویی پاک کردم نرفت بعد فرداش با سیف قرمز کلی سابیدم و جوش شیرین کمرنگ شد ولی زردیش هست

تازه ازدواج کردم مهمونم اولین بار ک اومد ریخت رو فرشم 

فرشمم طوسی و سفید کرمه روشنه موندم چیکار کنم لکه اش بره

بیرون ز تو نیست آنچه در عالم هست از خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی....."مولانا"

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

خیس کن اون قسمت رو حسابی صابون بزن ی چند ساعت بمونه بعد تمیز کن صابون هر لکی رو میبره

چه صابونی بزنم؟

انقدر سابیدم اون ی تیکه رو حس میکنم نازک شده فرشم   

من برای یه لیوان بزرگ چایی که یه نفر ریخته بود بعد میز کشیده بود روش تا  دو هفته ندیده بودمش و شربت زعفران غلیظ که یه پارچ خودم خالی کردم رو فرش کرم روشن ، ماست ریختم گذاشتم چند دقیقه موند بعد تمیز کردم کلا فرشم تمیز تمیز شد خییییلی بهتر از راه‌های دیگه جواب داد برای من

مدیونی اگه امضامو بخونی و هر جا که هستی قِر ندی😁😁😁😁 رقص گردن هم قبوووله😂😂😂                                                                      
من برای یه لیوان بزرگ چایی که یه نفر ریخته بود بعد میز کشیده بود روش تا دو هفته ندیده بودمش و شربت ...

وای زعفرون ک نمیرهههه

واقعا با ماست رفت؟

چقدر گذاشتید بمونه؟

بعدش شامپو فرش کشیدی؟

اره من خودمم فرشام کرمهمهمون چایی ریختهانار ریختهیه بچه رژ قرمززززز زدع بود به فرشبا همون شامپو فرش ...

مرسی قشنگم خداکنه بره تازه عروسم اعصابم سر فرشم خرابه

من صابون لوکس که تو حمام استفاده میکنم میزنم گمونم هر صابونی باشه خوبه

خب چ مدلی میزنی؟پودر میکنی میزنی یا آب صابون میکنی 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز