2821
2789
عنوان

لکه فرش

| مشاهده متن کامل بحث + 134 بازدید | 25 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اون قسمت حالا هر چی کن هست رو خیس میکنم و صابون رو میمالم روش حسابی و میزارم دو سه ساعت بگذره بعد می ...

مرسی گلم

بیرون ز تو نیست آنچه در عالم هست از خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی....."مولانا"
وای زعفرون ک نمیرههههواقعا با ماست رفت؟چقدر گذاشتید بمونه؟بعدش شامپو فرش کشیدی؟

در حد ده بیست دقیقه مثلا برای یک لکه ی اندازه ی کف دست ، یه کاسه ماست خوری ماست ریختم گذاشتم موند در حدی که وقتی با قاشق جمعش کردم کلا شد یک تا دو قاشق ماست چکیده و سفت ، بعدم شامپو فرش کشیدم که بوی ماست بره ، فکر کن یه مارچ پر شربت زعفران رو وسط گل فرش دستم خورد خالی شد هفته ی اول عروسیم خیلی تو نت سرچ کردم تا یه جا تو تجارب دیگران ماست رو خوندم به عنوان آخرین راه حل و از روی ناچاری انجام دادم فکر نمیکردم کامل پاک بشه اصلا جاش نموند

مدیونی اگه امضامو بخونی و هر جا که هستی قِر ندی😁😁😁😁 رقص گردن هم قبوووله😂😂😂                                                                      
در حد ده بیست دقیقه مثلا برای یک لکه ی اندازه ی کف دست ، یه کاسه ماست خوری ماست ریختم گذاشتم موند در ...

وای مرسی قشنگم انشالله ک برای منم برهه

برای لک چایی که یه هفته بیشتر مونده بود و خشک شده بود ( مهمون نامردم نگفت بابا فرش بنده خدا دو هفته هست خریده اولین مهمونی تو خونه ی جدیدش هست بگم پاک کنه یکی دو لکه هم نبود یه فنجون کامل خالی شده بود روی فرش) دو سه بار ماست گذاشتم تا لکه کامل رفت

وای مرسی قشنگم انشالله ک برای منم برهه

ان شاالله میره 

ببین منم تازه عروس بودم خیلی بلاها سر فرش اومد بگم چقدر غصه خوردم تا درستشون کردم ، فکر کن روز جهاز برونم نمیدونم کدوم آدم... چسب آهن که خیلی قوی هست با در باز گذاشته بوده روی فرش یه نفرم پا رو گذاشته بود کل چسب رو فرشی که یه ساعت بود پهن کرده بودم خالی شده بود دو روز بعدش هم عروسیم بود یه لکه ی بزرگ تر از کف دست سفت و سنگ شده بود به رنگ زرد پررنگ 

برای لک چایی که یه هفته بیشتر مونده بود و خشک شده بود ( مهمون نامردم نگفت بابا فرش بنده خدا دو هفته ...

ای وای من

برای منم اولین مهمونی ک اومدن خونمون ی هفته بعد عروسیمون بود 

ان شاالله میره ببین منم تازه عروس بودم خیلی بلاها سر فرش اومد بگم چقدر غصه خوردم تا درستشون کردم ، ف ...

ای وای من  

خیلیییی حرص درارههههه

2823
2791
2779
2792