2777
2789
عنوان

آچمز شدم🥲

332 بازدید | 28 پست

خواهر شوهری دارم،مجرد،سی و خورده ای ساله،خانه دار،محفوظ به حیا،یکمی بداخلاق وعصبی،یکمی گوشه گیر،یکمی بیحوصله نسبت به هرچیزی،یه بار نامزد کرد وبه خاطر بدخلقیاش آقای نامزد نامزدیو به هم زد،ولی خانواده به همه گفتن خواهرشوهرم جواب رد داده

یه پسردایی هم دارم خیلی آقا،مهربون،خوش برخورد،باشخصیت،اونم سی وخورده ای نزدیک چهل ساله،بعدازینکه داییم به رحمت خدا رفت به خاطر دوتا خواهرش تاالان ازدواج نکرده وحالا که اونا سروسامون گرفتن میخواد ازدواج کنه

خاله های محترمه این خواهرشوهرو به زندایی وپسر داییم معرفی کردن وقراره آشناییای اولیه صورت بگیره،حالا این وسط زنداییم هی ازمن سوال میپرسه🥲تاالان هی اززیرش دررفتم گفتم به خدا شناخت زیادی ندارم همیشه ارتباطمون درحد سلام علیک بوده،میگه مگه میشه شما تو یه خانواده اید🥲از یه طرف دلم میخواد ازش خوب بگم تا وصلت سربگیره واز طرفی پسرداییم خیلی آدم خوبیه دلم نمیاد

موندم چه کنم🥲🥲

میدونید مهمترین عضو بدن بعد از مغز و قلب چیه؟بله کتف،کافیه بدونید چطور ازش استفاده کنید،اون بهترین میزبان برای چیزاییه که باعث ناراحتیتون میشه،خلاصه که..بگیرید بهش😎

دوراهی سختیه

خدا جونم🤍🕊تا وقتی تو کنارمی،خیالم از بابت همه چیز راحته🥰 مامانی🥰🤰هنوز دقیق جنسیتت رو نمیدونم ولی عاشقانه دوستت دارم و تورو به خدای مهربون سپردم تا سالم و سلامت بیای بغلم😍🥺الهی همه ی اونایی که نی نی میخوان،خدا یدونه سالم و صالح و خوشگلش رو بهش هدیه بده،صلوات❤

یکی خوبیشو بگو یکی بديش تامیتونی هیچی نگی بهتره

امضام بخونید👈آقایون لطفا نه ریپ بزنید نه پست بزارید!!!!!!!!وقتی میگم خداحافظ یعنی دیگه پیامتونو نمی خونم😊باافتخار دختری، ایرانی وچادریم😌❤️الحمدالله کشورمون جزبهترین کشورهاست🙂البته چه خوب میشه اگر اینقد کشورونکوبونیم🙄بیاین به هم قول بدیم که تاوقتی که کاملا تحقیق نکردیم درمورد کشور ورهبری بدوبیراه نگیم😁معمولا درتاپیکهایی که گروه سنی خاصی تو عنوان ننوشته شده باشه وپاسخ داشته باشم نظر میدم✅️🙃

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بگو درسته من عروس نظرم اینکه دوطرفه باید باهم آشنا بشن به اخلاق هم بهتره خودتو بکش کنار 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

دوراهی سختیه

خیلی🫤

میدونید مهمترین عضو بدن بعد از مغز و قلب چیه؟بله کتف،کافیه بدونید چطور ازش استفاده کنید،اون بهترین میزبان برای چیزاییه که باعث ناراحتیتون میشه،خلاصه که..بگیرید بهش😎

یکی خوبیشو بگو یکی بديش تامیتونی هیچی نگی بهتره

قصدم این بود هیچی نگم کلا،زنداییم ول نمیکنه🫤

بگو خودشون صحبت کنن شناخت پیدا کنن بهتره

اینو که گفتم،انتظار داره من از کودکی خواهرشوهرم تاالان براش تعریف کنم😬

ازش خوب بگی؟خب خوبه دیگه چشه مگه

بله🙂

اینو که گفتم،انتظار داره من از کودکی خواهرشوهرم تاالان براش تعریف کنم😬

بگو اطلاع ندارم نمیشناسم😂

ولی واقعا سخته

تا میتونی هیچی نگو

ما کسیو کوچیکتر از خودمون ندیدیم،کسیم خودشو بزرگتر از ما ندونه:)
بگو درسته من عروس نظرم اینکه دوطرفه باید باهم آشنا بشن به اخلاق هم بهتره خودتو بکش کنار

من هی میخوام خودمو بکشم کنار،نمیزارن،زنداییم آدمی نیست بهش بگم از من نشنیده بگیر،صاف میبره میزاره کف دست خانواده ی شوهرم که عروستون اینطوری گفت😂

بگو یکم زود رنجه😁این بداحلاقی و بیحوصله گی و اینا رو پوشش میده

زودرنج عصبی😬