2821
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کلا خسته ام خسته نمیدونم از کجا شروع کنم چیکار کنم چی جمع کنم😐😐

وای اگه من عکس خونه م بفرسم دیگه هوچی 

او که در شش ماهگی باب الحوائج میشود گر رسد سن عمو حتما قیامت میکند.یا علی اصغر دستم به دستانت 
سلام امروز سرم بسی خلوته و خوشحالم زرشک پلو و مرغ

سلام ارکیده جون خوفی 

او که در شش ماهگی باب الحوائج میشود گر رسد سن عمو حتما قیامت میکند.یا علی اصغر دستم به دستانت 
کیش والا اگه برسم به کارام من

منم ببر فونوشى😎

🙏🏻🙏🏻گر نگهدار من ان است كه من ميدانم شيشه را در بغل سنگ نگه ميدارد 🙏🏻🙏🏻خدايا شكرت معجزتو ديدم 😭🙏🏻❤️
منت خونه مامانم هستم یه هفته ای بود نیمده بودم اومدم جارو زدم کمکش و لباس هاش را انداختم تو ماشین ...

آخه که چه کیفی میده آدم خونه مامانش از این کارا میکنه بعدم یه ناهار خودمونی و صمیمی میخوره .

نمیتونم ناهار درست کنم..از دیشب پاهام بدجور درد میکنن هنو نتونستم بخوابم‌...دیشب مامانم دلمه برام فرستاد همونا رو گرم میکنم

فروش صندلی ماشین ببه کانفورت کاملا نوhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/2385516/فروش-صندلی-ماشین-کاملا-نو?postId=78770562
اون چیه وچطوره

خیلی خوشمزه ست

توی گوشت چرخ کرده یه پیاز کوچیک رنده میکنم و با ادویه جات و نمک ورزش میدم به اندازه گردو کوچیک درستشون میکنم

توی قابلمه یه پیاز رو سرخ میکنم و ادویه و رب میزنم و تفت میدم بعد هم آبگیریش میکنم بعد که جوش اومد گوشت ها رو میریزم توش 

پلو رو هم درست میکنم

سیب زمینی هم گاهی سرخ میکنم و گاهی حبه حبه میریزم توی خورشت تا بپزه بستگی داره چقدر حوصله داشته باشم

اگه خواستی میتونی یه کم لپه هم بریزی ولی خب اونطوری بیشتر شبیه قیمه میشه

خلاصه خیلی خوشمزه است و زود آماده میشه

خورشتش نیم ساعت تا 45 دقیقه طول میکشه تا بپزه

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز