2821
2789
من هنوز تو جامم دخترمم تازه پاشوده شوهرمم ناهار نیس خودمم هیچی ندارم تازه گرسنمم هست☹️ هنوز چمدونم ...

کلن خسته نباشی هموطن

او که در شش ماهگی باب الحوائج میشود گر رسد سن عمو حتما قیامت میکند.یا علی اصغر دستم به دستانت 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

من هنوز تو جامم دخترمم تازه پاشوده شوهرمم ناهار نیس خودمم هیچی ندارم تازه گرسنمم هست☹️ هنوز چمدونم ...

به کجا؟

برای برنگیختن حسادت اسب سوار خر نشو همین دیگه گفتم سوار هر خری نشین                                                                                         یه عده انگار دوراز جون ادم نیستن مثله ادم باهاشون حرف میزنی گاز میگیرن 😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕متاسفانه بعضیارو نمیشه قانع کرد، باید به نفهمیشون احترام گذاشت                                به بعضی ها باید گفت کورمون نکنی با اون روشن فکریت چلچراغ
گوربه سبزی    

واى تو هميشه نميگى گربه سبزى؟😂چقدر گربه سبزى ميخورى؟😂

🙏🏻🙏🏻گر نگهدار من ان است كه من ميدانم شيشه را در بغل سنگ نگه ميدارد 🙏🏻🙏🏻خدايا شكرت معجزتو ديدم 😭🙏🏻❤️

خخخخ کجامیخواید بزید؟ماشمال میخواستیم بریم از یه هفته قبل چمدون بستم😂😂😂😂

خدایامرسی
2790
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز