2777
2789

به همون اندازه که موندن تو یک رابطه مسموم با شریک زندگی یا عشقتون سخته ، ترکش هم می‌تونه سخت باشه

این افراد سمی همیشه طوری رفتار میکنن که ارزش شما رو پایین بیارن و با گردن نگرفتن مسئولیت کارای خودشون ، شما روبه خاطر کاستی‌ها و رفتار‌های خودشون سرزنش میکنن

واز طرفی دیگه شما رو گیج می‌کنن، برای اینکه شما رو نگه دارن وازدست ندن، چاپلوسی شما رو می‌کنند و به شما توجه می‌کنند؛ از این تکنیک نیز برای گیج کردن شما استفاده میکنن، بنابراین شما شروع به پرسیدن این سؤال ازخودتون می‌کنید که چه کسی واقعاً تو این رابطه مقصره وداره اشتباه می‌کنه . شماممکنه برای حمایت و تایید به اونها وابسته شده باشید.

موندن با یه شریک سمی به این معنی نیست که شما ضعیف یا احمق هستین، شما تواین رابطه موندید، چون اونها با احتیاط شرایطی رو ایجاد کردن که خروج از اون رو غیرممکن وسخت کرده

اما شما می‌تونید اونها روترک کنید

خب حالا شما به نقطه ای رسیدین که واقعا دلتون نمیخواد دیگه این رابطه رو ادامه بدین اما از عواقب ترک کردن طرفتون میترسین

مثلا میترسین که لحظه ای که دارین ترکشون میکنین باهاتون پرخاشگری وبدرفتاری بشه یا تهدیدتون کنن میتونین اول ترکشون کنین بعدبراشون پیام بفرستین وبگین تصمیم به جدایی دارین ..چون ممکنه اونا شمارو با عذرخواهی وچرب زبونی وقتی پیششون هستین سعی کنن منصرف کنن..

افراد سمی وقتی از اونها جدا میشین ممکن است کاملاً عصبانی بشن، بنابراین باید برای عواقب بعدی آماده باشید.

اونا ممکنه تهدیدتون کنن وشمارو مورد آزار و اذیت قرار بدن، بنابراین از تماس با پلیس و گزارش نترسید. به فرد سمی نگین کجا می‌مونید و اگر با هم بچه دارید،  مکان‌های عمومی برای دیدار با هم ملاقات کنید

بعداز پایان رابطه، ممکنه احساس گمراهی کنید و هوس برگشت به شریک سابقتون به سرتون بزنه و  این احساس کاملا طبیعیه

افراد سمی جوری رفتار می‌کنن که شما روبه وابسته می‌کنن. این چیزی نیست که بتونید یک شبه تغییرش بدین...بنابراین به خودتون زمان بدین و هرگز به یه رابطه اشتباه برنگردین چون دوباره به بن بست میرسین

تلاش آن‌ها برای صحبت با شما در مورد رابطه را نادیده بگیرید: اگر نیاز دارید با شریک سابق خود صحبت کنید، صحبت‌ها را مستقیم و دقیق ادامه دهید.

اگر با هم بچه دارید، یه راه عالی برای به حداقل رسوندن تعارض و ارتباط در حین تربیت فرزندانتون باشه ازطریق مشاوره پیدا کنین

به زندگی اجتماعی سابق خودتون و اینکه الان طرفتون با کسی هست یانه  توجه نکنید: لازم نیست بدونید  چیکار میکنن ،وقت اون رسیده که روی خودتون تمرکز کنید!

وقتی اونو با کسی دیگه دیدین خودتون رو ناراحت نکنید. ، چون خوشبخت نشده،  فقط یه قربانی جدید پیدا کرده

به خودتون زمان بدین با گذشت زمان بهبود پیدا میکنین

این کاملا طبیعیه! در حالی که بیشتر جدایی‌ها شامل غم، درد، شوک و عصبانیته، ترک یه شریک سمی هم می‌تونه شامل موارد زیر باشه

اضطراب

ترس

پارانویا

شرمندگی

پس به خودتون فرصت بدین تا بتونین دوباره خودتون رو پیداکنین و با گذر زمان حال دلتون خوب شه

شریک سابق سمی شما احتمالاً سعی میکنه با عشق و چاپلوسی شما رو دوباره به دست بیاره حتی اگر مجبور باشید دلایل ترک خود رو بنویسید، باید بدونید که اگر فرصت دیگری به اون‌ها بدین، هیچ یک از این‌ها تغییر نخواهد کرد و شما بازهم درگیر تجربیات تلخ گذشتتون خواهید شد

وقتی اونو با کسی دیگه دیدین خودتون رو ناراحت نکنید. ، چون خوشبخت نشده، فقط یه قربانی جدید پیدا کرده🤌🏼🩷

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان