2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تاپیک باحالیه

22 اردیبهشت 1403 خدا بهم یه هدیه ی خیلی قشنگ داد 😍 اون هدیه قشنگ تو بودی پسر قشنگم ♥️الهی مامان قربون اون تکون خوردنات بره 🙂تو دلی مامان ، منو بابا لحظه شماری میکنیم که بغلت کنیم ، بوت کنیم 🥺 فرشته کوچولوی من می‌دونم تو خیلی زیبایی اصلا همه‌ی آفریده های خدا قشنگن 🥰این دنیایی که قراره پاهای کوچولوتو توش بزاری و زندگی مامان و بابا رو از این رو ب این رو کنی و پر نور کنی  ، خیلی قشنگه قول بده اومدی نزاری شرایط روت تاثیر بذاره شاید بعضی ها ناامیدت کنن ولی تو مطمئم که چیزی به جز زیبایی نمی‌بینی 😍قسمت همه‌ی منتظرا انشا الله 💚🙂خدایا ب حق پاکی خودت دامن همه‌ی منتظرا سبز کن 💚😍😍

بعد گواهینامه گرفتن بابام برام ماشین گرفت ، میذاشتن برم سفر تنهایی ولی نه حاهای خلوت منم عشق رفتن به جنگل و بیابون و جاهای ترسناک داشتم ، یه شب پدرمادرم رفتن مهمونی یه شهر دیگه و نمیومدن تا فرداش ، منم فرصت و غنیمت شمردم و رفتم یه جایی سمت جاجرود که میگفتن توش قتل و غارت زیاد اتفاق میوفته و جای خیلی خلوتیه ، رفتم اونجا یه بیابونی بود خیلی ترسناک بود ، هیچی معلوم نبود از تاریکی ، گیر کردم تو گل هر چی گاز میدادم درنمیومد لاستیک ، وای یهو یه مرد اومد هی زد به شیشه خیلی وحشتناک بود معتاد بود😰وای انقد ترسیده بودم همزمان ک گاز میدادم گریه میکردم مرده هی تلاش میکرد در و باز کنه ، تا بالاخره تونستم دربیام و فرااار ، الان بعد چند سال هنوز مامان بابام نمیدونن همچین کاری کردم😂اولین باره اینجا دارم تعریف میکنم 

آنکس که در قفس زاده شده ، پرواز را یک بیماری میپندارد