2789
نه من شب زلزله چند ساعت بیرون بودم سرما وحشتناکی خورده که جان نداره گلوش عفونت کرده دخترم یکسالشه

كسي رو تو شهراي ديگه نداري يه مدت بري پيششون؟! بچه يكساله خيلي اذيت ميشه... بايد درمان بشه...

زنی که زیبایی اندیشه پیدا کرده باشد زیبایی تنش را نشان نمی دهد. دکتر شریعتی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیتونم درک کنم حال کسی رو تو اون شرایط وخیم و حضورش در نی نی سایت

عزیزم من تو خونه م با بچه م بنظرت چکار کنم چی از دستم میاد بگو انجام بدم تنها کاری که به دهنم رسید درخواست کمک به دوستان نینی سایتی بود و همدردی ولی شما با من مشکل داری مثل اینکه

فقط 20 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم من تو خونه م با بچه م بنظرت چکار کنم چی از دستم میاد بگو انجام بدم تنها کاری که به دهنم رسید د ...

مشکلم با عکس یادگاریت بود

ان الحسین (ع) مصباح الهدی و سفینه النجاه
عزیزم من تو خونه م با بچه م بنظرت چکار کنم چی از دستم میاد بگو انجام بدم تنها کاری که به دهنم رسید د ...

ای خدا عزیزم من به شخص دردت رو درک میکنم و شرمندم که نمیتونم کمکی کنم ممنون که اومدی و مارومطلع کردید واقعا هنوز چیزی نرسیده دستتون

كسي رو تو شهراي ديگه نداري يه مدت بري پيششون؟! بچه يكساله خيلي اذيت ميشه... بايد درمان بشه...

استامینوفن بهش میدم بقیه اواره ن تو خیابون فقط من خونه ام بخاطر بچه م وبنطرم عمر کسی به دنیا نباشه حتی تو خیابون زیر چادر میمیره پس از زلزله نمیترسم وتوکل به خدا کردم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
استامینوفن بهش میدم بقیه اواره ن تو خیابون فقط من خونه ام بخاطر بچه م وبنطرم عمر کسی به دنیا نباشه ح ...

ان شالاه دختر خوشگلت خوب شه و ناراحتیهاتون  برطرف بشه وعمر طولانی داشته باشید فقط میتونم بگم متاسفم و شرمنده  

استامینوفن بهش میدم بقیه اواره ن تو خیابون فقط من خونه ام بخاطر بچه م وبنطرم عمر کسی به دنیا نباشه ح ...

انشاءالله ديگه زلزله نمياد و خودتو بچت 120 سال زندگي ميكني... هر كدوم از ماها هم معلوم نيست تا يه لحظه ديگه چه بلايي سرمون بياد... خدا خودش نگهدار خودتو بچت باشه...

زنی که زیبایی اندیشه پیدا کرده باشد زیبایی تنش را نشان نمی دهد. دکتر شریعتی
انشاءالله ديگه زلزله نمياد و خودتو بچت 120 سال زندگي ميكني... هر كدوم از ماها هم معلوم نيست تا يه لح ...

ممنون از همدردیتون

1
5
10
15
20
25
30
35
40
وای چه اشکالی داره مگه کاری از دستش بر میاد حداقل اینطوری اطلاع رسانی میکنه و ماهارم با خبر می کنه

کسی هم اگه بخاد کمک کنه با دیدن این تایپیکا نسبت به ارسال کمک بی اعتماد میشه چون فکر میکنه چیزی بهشون نمیرسه

پس این راهش نیس

ان الحسین (ع) مصباح الهدی و سفینه النجاه
ای خدا عزیزم من به شخص دردت رو درک میکنم و شرمندم که نمیتونم کمکی کنم ممنون که اومدی و مارومطلع کردی ...

میرسه ولی کمه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کسی هم اگه بخاد کمک کنه با دیدن این تایپیکا نسبت به ارسال کمک بی اعتماد میشه چون فکر میکنه چیزی بهشو ...

مطمینا نمیرسه نصف به نصف میرسونن و گرنه با این همه اقلام ارسالی و برگشت اقلام از کربلا الان کسی نباید شاکی میبود