2789
عزيز دلم خدا براي كسي پيش نياره اما چطور ميتوني اين حرفو بزني.اونا تو شرايط بدي هستن.هيچي ندارن بخور ...

میدونم میفهمم بخدا ولی قبول کنین که مسیولین از این کار ملت سواستفاده میکنن اخه این چه وضعشه اخبار میگه کامیون کامیون بار داره میره پس کو اقلام خوراکی تموم میشه پتوها رو هم میخورن؟؟؟؟؟ فکرکردید من دلم سنگه که این حرفا رو میزنم اگه به من بود الان با شوهرم پامیشدم می رفتم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

یادگادگاری

شما که میگی اونجایی

چطور نمیتونی درک کنی کسی تو اون شرایط عکس یادگاری نمیتونه بگیره 

صحت بقیه گزارشاتتم مث توضیحت در مورد همین عکسه؟؟

از کمک های خودت برامون بنویس و اینکه ما چه کمکی میتونیم برسونیم اونجا

ان الحسین (ع) مصباح الهدی و سفینه النجاه
اگه هركسي خودش بخواد بره فقط جاده ها شلوغ ميشه و امداد رساني سخت ميشه.از همينجا ميشه كمك كرد

از همينجا كه كمك ميكنيم و اميدواريم به دست عزيزانمون برسه ولي خب وقتي ميگن كمك نميرسه آدم بيقرار ميشه...

زنی که زیبایی اندیشه پیدا کرده باشد زیبایی تنش را نشان نمی دهد. دکتر شریعتی
شما که میگی اونجایی چطور نمیتونی درک کنی کسی تو اون شرایط عکس یادگاری نمیتونه بگیره  صحت بقیه ...

من خودم یکی از همینام که بچه م بهمینزوری بیحال افتاده

فقط 20 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
از همينجا كه كمك ميكنيم و اميدواريم به دست عزيزانمون برسه ولي خب وقتي ميگن كمك نميرسه آدم بيقرار ميش ...

اخ گفتید مشکل اینجاس معلوم نیست این کمکها کجا میره؟؟؟؟همین امروز پنج تن خرما فرستادن تا شب اگه خدا بخواد برسه وبزارن میرسه

شما که میگی اونجایی چطور نمیتونی درک کنی کسی تو اون شرایط عکس یادگاری نمیتونه بگیره  صحت بقیه ...

بعدشم منی منی که شما لیست کمک میخوای ازم بچه م از سرما بیجان افتاده و من درحالی که مردم تو خیابان میخوابن من وبچه م تو خونه میخوابیم میگم بزار زلزله بیاد زیر اوار بمیریم ولی از سرما بچه م بیرون تلف نشه اینم بگم خونه ما چیزیش نشده 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نمیتونم درک کنم حال کسی رو تو اون شرایط وخیم و حضورش در نی نی سایت

وای چه اشکالی داره مگه کاری از دستش بر میاد حداقل اینطوری اطلاع رسانی میکنه و ماهارم با خبر می کنه

ولی میگن چون زلزله بزرگتری در راهه مردم تو خیابان میخوابن بجز من به خاطر دخترم زلزله رو به سرما ترجیح میدم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بچت چي شده؟ شما هم زلزله زده اي؟

نه من شب زلزله چند ساعت بیرون بودم سرما وحشتناکی خورده که جان نداره گلوش عفونت کرده دخترم یکسالشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40