2789

من کنارشونم شما ا، طور بایه مشت خبر قضاوت میکنین به امام حسین دارن فقط از سرما تلف میشن حتی پتو ندارن اب ندارن 

فقط 20 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

الان میگن ده هزار پتو فرستاده شده این همه مردم حتی شیرخشک میفرستن کو؟ پس چرا کرمانشاهی ها میگن دروغه

پس این وسط یکی هاپولی میکنه دیگ

💕خدایا برای همه چی شکرت💕

بله من قبول دارم مشکلاتو حتی ممکنه برای خودمون هم پیش بیاد ولی برای کمک انسانی که کارفرماها اجازه نمیدن و کمک های نقدی و غیر نقدی این همه صدقه وپول کجا میره واقعا؟؟ مگه واسه این موقه ها نیست؟؟؟

دوست عزیز چیزی که واقعیت  نداره  وفتوشاپه میذاری  شما از خانومای فهمیده عجیبه . می خ ...

كدومش؟ من بلد نيستم فتوشاپ...

زنی که زیبایی اندیشه پیدا کرده باشد زیبایی تنش را نشان نمی دهد. دکتر شریعتی
الان میگن ده هزار پتو فرستاده شده این همه مردم حتی شیرخشک میفرستن کو؟ پس چرا کرمانشاهی ها میگن دروغه ...

من فكر ميكنم چون كالاها مصرفيه تموم ميشه ديگه... مثل آب و دارو و پوشك و ... بايد مداوم باشه... فاجعه خيلي وسيع بوده...

من کنارشونم شما ا، طور بایه مشت خبر قضاوت میکنین به امام حسین دارن فقط از سرما تلف میشن حتی پتو ندار ...

شما الان كرمانشاهي؟

متاسفم براي كشوري كه اولين ذخاير نفت دنيا و دومين ذخاير گاز دنيارو داره.اگه ميتونين حتي يه قلم بفرست ...

مشکل از اینجاست که تا اتفاقی میوفته مردم دلسوز فوری وسایل خودشونو میبرن ولی بخدا اشتباهه اگه مانبریم صدای اسیب دیده ها هم درمیاد و کمیته و بهزیستی همه اقلام مخفی شده خودشو رو میکنه

قبلش بگید عکسای دلخراش قراره بگذارید این چه وضعشه دیدن جسد اونم به این شکل برا هزار نفر شک عصبی داره 

اصلا درک ندارید خیلی بی فکرید واقعا که 

تاپیک آموزش خیاطی لباس کودک آموزش خیاطی 1 ای غم آی غصه .... بله با شمام با خود شخص شخیص شما..... چخههه چخههههه پیشششتته پیشششششته
من فكر ميكنم چون كالاها مصرفيه تموم ميشه ديگه... مثل آب و دارو و پوشك و ... بايد مداوم باشه... فاجعه ...

انشاءالله ک اینطور باشه؟ نمیدونم ک والا خدا ب دادشون برسه

💕خدایا برای همه چی شکرت💕
انشاءالله ک اینطور باشه؟ نمیدونم ک والا خدا ب دادشون برسه

من دو تا بچه كوچيك دارم و سلامتم نيستم وگرنه خودمم ميرفتم... دارم ديوونه ميشم...

مشکل از اینجاست که تا اتفاقی میوفته مردم دلسوز فوری وسایل خودشونو میبرن ولی بخدا اشتباهه اگه مانبریم ...

عزيز دلم خدا براي كسي پيش نياره اما چطور ميتوني اين حرفو بزني.اونا تو شرايط بدي هستن.هيچي ندارن بخورن.شهر تخريب شده.ميدونم چي ميگي ولي الان وقت اين حرفا نيست

من دو تا بچه كوچيك دارم و سلامتم نيستم وگرنه خودمم ميرفتم... دارم ديوونه ميشم...

اگه هركسي خودش بخواد بره فقط جاده ها شلوغ ميشه و امداد رساني سخت ميشه.از همينجا ميشه كمك كرد