2777
2789
عنوان

وزن بچه

174 بازدید | 10 پست

سلام بچه ها خوبید من هفته ۳۹ بارداریم وزن بچمم ۳۲۰۰ هست ایا وزنش مناسبه ؟؟؟؟

یه سوال دیگه من  تاریخ پریودیم رو نمیدونستم چون بی نطم بود ولی به هرحال ماما  و سونوگرافی میگن من الان ۳۸ هفته ۲ روزمه طبق اولین سونوی قلب بچه ... متخصص  زنان میگه ntدقیقتره و تو الان ۳۹ هفته ۵ روزی حالا بنطرتون کدوم درسته 

آغاز کسی باش که پایان تو باشد

شما با کدوم میخوای پیش بری ماما یا دکتر؟قطعا دکتر دقیق تره تا ماما.ورن بچه ات هم خوبه خیالت راحت من تو سی و پنج هفته به زوووووور شد دو و چهارصد.

اگر میخوای طبیعی زایمان کنی که هفته ها مهم نیست بشین تا دردت بگیره تا هفته چهل.اگرم سزاربنی که به دکتر بگو

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من میخوام  طبیعی باشم ولی صبر امونمو بریده آخه  راستی من یه دور بند ناف پیچیده دور گردن دخترم  اما گفتن میتونی طبیعی کنی بخاطر همین استرس دارم 

آغاز کسی باش که پایان تو باشد

وزن بچت نرماله وعالیه

این یک هفته اختلاف نظر بین همه پزشکا هست چون سونو اونقدر نمیتونه دقیق بگه الان دیگه فرشته کوچولو تکمیله با یک هفته جلو عقب چیزیش نمیشه 

پیشاپیش مبارک باشه