2777
2789
عنوان

خانه داری

28 بازدید | 16 پست

خانما شوهرم چند ماهه گیرداده که ادویه نزن به غذاهات بدون ادویه درست کن و ....

الان یکم آش رشته گذاشتم میگه بوی ادویه هات بلند شد باز حالم به هم میخوره از ادویه دیکه غذاهاتو نمیخوام و ....در صورتی که وقتی سفره پهن میکنم غذارو میخوره خیلی خوشش میاد

منم بچمو برداشتم اومدم تو حال بخوابم

دیگه خستم کرده اخه کی میتونه بدون ادویه غذا بپزه خدایا صبرم بده

نه میزاره برم باشگاه نه لیزر نه میزاره تو سالن لاین تاتو و هاشور بردارم

واقعا افسرده دارم میشم 🥲🥲

خدا زمین رو گرد آفرید تا به انسان بگه همون لحظه ای که فکر می کنی به آخر دنیا رسیده ایدرست در نقطه آغاز هستی

مشکلش چیه

مگه دکتر منعش کرده؟

یا رب زه غم حسین دلم محزون کن/در جان و دلم محبتش افزون کن/ بی عشق حسین هر آنچه باشد به دلم/ خون ساز و زه راه دیده ام بیرون کن .عزیزوم حسین🖤😭🥀

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من شوهرم تندی زیاد رو دوست نداره

منم فلفل زیاد نمیزنم

دیگه فلفل سیاه میذارم رو سفره واسه خودم

یا رب زه غم حسین دلم محزون کن/در جان و دلم محبتش افزون کن/ بی عشق حسین هر آنچه باشد به دلم/ خون ساز و زه راه دیده ام بیرون کن .عزیزوم حسین🖤😭🥀

مشکلش چیهمگه دکتر منعش کرده؟

نه هیچ مشکلی نداره اگه دکتر منعش میکرد که خودم رعایت میکردم

نمیدونم مشکلش چیه

دارم روانی میشم

خدا زمین رو گرد آفرید تا به انسان بگه همون لحظه ای که فکر می کنی به آخر دنیا رسیده ایدرست در نقطه آغاز هستی

من شوهرم تندی زیاد رو دوست ندارهمنم فلفل زیاد نمیزنمدیگه فلفل سیاه میذارم رو سفره واسه خودم

کاش ی ادویه دوس نداشت

من متعادله همه چی

ولی میگه اصلا نزن

خودتون خانمان میدونین وقتی یا پیازی چیزی تف بدی بوی ادویه ها بلند میشه

چه کن بریزی چه زیاد

هی میگه کم بزن

فک میکنه کم بزنم نمیخواد بو بده

نه هیچ مشکلی نداره اگه دکتر منعش میکرد که خودم رعایت میکردم نمیدونم مشکلش چیهدارم روانی میشم

خب ازش بپرس

یه چند روز هم غذای بی رنگ رو براش بپز

تا توبه کنه

شاید زیاد میزنی چه ادویه هایی به غذا میزنی

پودر سیر ادویه کاری زعفرون فلفل سیاه

اگه مرغ باشه عصاره مرغ اگه گوسفند باشه عصاره بره

😂😂🫰

کاش ی ادویه دوس نداشت من متعادله همه چی ولی میگه اصلا نزن خودتون خانمان میدونین وقتی یا پیازی چیزی ت ...

حق داری

سخت واقعا

خب ازش بپرسیه چند روز هم غذای بی زنگ رو براش بپزتا توبه کنه

ایول همبن کار رو میکنم اصلا چند روز ادویه رو میزارم کنار

خب کم بزن. فقط نمک و فلفل بزن چیز دیگه نزنیا میزنی کم بزن این مورد دیگه لجبازی نداره

اره ولی من با ادویه ها بازی میکنم انگار غذارو برا ادویه هاش درست میکنم 😂

ایول همبن کار رو میکنم اصلا چند روز ادویه رو میزارم کنار

موفق باشی گلم

مرسی گلم فدایت

😘❤⚘