2777
2789
عنوان

زناشویی

| مشاهده متن کامل بحث + 16532 بازدید | 239 پست
یه دونه هست سمت پیروزی دکتر خرمی اما خیلی دیر وقت میده ببین مشکل من اینه که شوهرم حسابداره.اصلا میاد ...

حسابداری اینقدر سخت نیست

دخترعموم حسابداره

تازه میره شهر کناریمون یه چهل وپنج دقیقه ای راهه

در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷       بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد. همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند. بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارانی امد. کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهان ماند. اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید. عجب دنیای عجیبی ست...

بابا روانشناس هم میبری همون موقع خوبه قطع که میشه همون همونه

یعنی میبری روانشناس خوب میشه تو خونه؟

در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷       بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد. همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند. بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارانی امد. کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهان ماند. اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید. عجب دنیای عجیبی ست...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آره یه چند روزی جو می‌گیرند میگه هر روز باید داشته باشیم تا مشکلمون حل شه فردا دوباره از سر کار میاد ...

پس خودت برو روانشناس یا مشاوره تا یاد بگیری چکار کنی که دوباره شل نشه

یا بگرد مشکلو پیدا کن

مستقیم باهاش حرف بزن بگو چی ناراحتت میکنه

انتظارم نداشته باش درجا بگه

بخدا مرداهم یوقتایی نازکش میخان تا بگن دردشون چیه

ببین استاتر توی فامیل های ما یه مورد مشابه بود مثل اینکه هر بار میومد آقا شل میشد و اصلا رابطه نداشتن دیگه آقا اصلا راضی به دکتر نشد و طلاق گرفتن جالبه توی ازدواج با آدم های دیگه موفق بودن دیگه‌ نمیدونم آقا واسه ازدواج جدیدش دکتر رفت یا بدنش با بدن خانم مشکل داشت 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 
پس خودت برو روانشناس یا مشاوره تا یاد بگیری چکار کنی که دوباره شل نشهیا بگرد مشکلو پیدا کنمستقیم باه ...

والا منم قبول دارم مردا یه وقتایی ناز دارن اما تا کی چه وقت من کلی مشوره داشتم هم تکی و هم دو نفره مستقیم باهاش صحبت کردم 

ببین استاتر توی فامیل های ما یه مورد مشابه بود مثل اینکه هر بار میومد آقا شل میشد و اصلا رابطه نداشت ...

شانس اولیه بوده برا دومی ناز و نوازش رو کم کرده رفته دکتر مطمئن باش

والا منم قبول دارم مردا یه وقتایی ناز دارن اما تا کی چه وقت من کلی مشوره داشتم هم تکی و هم دو نفره م ...

تو خلوت خودتون باهاش حرف بزن 

شوهر من که تا بیاد بگه چشه باید هزاربار بپرسی اینا غرور دارن اونم بیش از اندازه

تو خلوت خودتون باهاش حرف بزن شوهر من که تا بیاد بگه چشه باید هزاربار بپرسی اینا غرور دارن اونم بیش ا ...

الان تاپیک یکی دیگه رو نگاه کردم طرف مادر شوهرش حامله است مردم مردا قدیم اینا چه جورین ما چه جوری

شاید فک‌کنید خرافاته اما شوهر یکی‌از اقوام‌همین‌مشکلو داشت بنده خدا تودوره نامزدی اصا دست نزدا بود ب ...

پس همونه من میلی به ازدواج ندارم

مرا در واپسین روزها بیاد آور...                                                 صبح میشه این شب،باز میشه این در.. ای که مرا خوانده راه نشانم بده دعا کنید برام 🥲

به نظر من مردا اگه اولش هم مشکل نداشته باشن یه چند سال شد مشکل دار میشن

منم ۴ ساله شوهرم اصلا نعوظ نداره 

چند بار دکتر رفت اثر نداشت دیگه دکتر هم نمیره 

هر چی هم میگم اصلا انگار درک نداره 

زن بدبخت باید بسوزه و بسازه 

حالا اگه زن مشکل داشته باشه به ماه نکشیده زن خودشون یا زن میگیرن یا خیانت میکنن

به نظر من مردا اگه اولش هم مشکل نداشته باشن یه چند سال شد مشکل دار میشنمنم ۴ ساله شوهرم اصلا نعوظ ند ...

دقیقا خیلی هم ادعا دارن ببین من مشاور رفتم مشاوره میگفت مردا سرد هم باشن نمیگن سردیم چون خودشونو همونجوری هم خفن و خوب میدونن.اما راست میگی حالا اگه زنه اینجور بود به ماه نکشیده صداشون در میومد

دقیقا خیلی هم ادعا دارن ببین من مشاور رفتم مشاوره میگفت مردا سرد هم باشن نمیگن سردیم چون خودشونو همو ...

ببین. استادمون یکبارمیگفت مراجع داشته بااینکه زن وبچه هم داره ولی گرایشش به پسراهست. ایناحالایه راه حلایی هم دارن براشون. بعضی هستن که ازهمون بچگی باجنس موافق بودن دیگه برای همین جنس مخالف اصلا به چشمشون نمیاد وفقط اوج شهوت روباهم جنسشون میبنن ومشکل دارن.یعنی کلابرعکس مردهای دیگه هستن.الان شمامطمئنید گرایشی به هم جنسای خودش نداره؟ شاید جای دیگه ای کارخودش رومیکنه؟ یااینکه که بقولی سحروجادویی کردنش که زندگیتون اینطوری شده. حواستون باشه خلاصه ازاینجورمشکلات هست

یخ فروش جهنم.معلم فراری

ببین. استادمون یکبارمیگفت مراجع داشته بااینکه زن وبچه هم داره ولی گرایشش به پسراهست. ایناحالایه راه ...

نه بابا این اونجوری نیست ببین نعوض داره ولی انجام نمیده یعنی دیدن تحریک شده ولی نمیاد من موندم این چقدر تنبله مگه میشه یه همچین چیزی