2777
2789
عنوان

زناشویی

| مشاهده متن کامل بحث + 16532 بازدید | 239 پست
حالا چه اصراریه برداره😄

😂😂😂اخه بیچاره هر سه ماه یکبار باکره میشه دوباره😂

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

روم ب دیوار بچها ببخشیداسی پشتشو نگا کن ببین در چه حاله؟

یعنی میشه همچین چیزی که طرف اینکاره باشه بعد بیاد زن بگیره 😶

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره🥰زود بود برای رفتنت دخترکم🖤

چه بد انگار میشه بری دکتر اون برداره اون پردازم ؟ به شوهرت بگو به غیرتت اگه برنخوره به مردانگیت برنخ ...

برداره که چی بشه.

اگر جدا بشه اسم همسر از شناسنامش حذف نمیشه دیگ

همینطوری بمونه تا تکلیفش مشخص بشه

برداره که چی بشه.اگر جدا بشه اسم همسر از شناسنامش حذف نمیشه دیگهمینطوری بمونه تا تکلیفش مشخص بشه

اینم حرفیه 

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

بعضی ها در اصطلاح خواجه هستن ببخشید اندازه و نعوظش چطوره

بابا من میگم کوچیکه ۸ سانته بعد چاقم هست بردم دکترا میگن کافیه همین کار رو انجام میده دیگه اونوری حرصم گرفت به دکتره گفتم چیرو کافیه شلنگش نمیرسه😅

بابا من میگم کوچیکه ۸ سانته بعد چاقم هست بردم دکترا میگن کافیه همین کار رو انجام میده دیگه اونوری حر ...

😂😂😂

دو سال پیش پدرش فوت شده یه ناراحتی داره نه دکتر بردم سالمه حتی من گفتم آلتش کوچیکه اونا گفتن کافیه.ب ...

مال همینه 

مردها وقتی غم نهفته دارن اینطوری میشن 

راس حسین(علیه السلام) به نیزه ها.... آتیش زدن به خیمه ها 
بابا من میگم کوچیکه ۸ سانته بعد چاقم هست بردم دکترا میگن کافیه همین کار رو انجام میده دیگه اونوری حر ...

عزیزم چاقیش به کنار

هشت سانتیم نرماله اینم به کنار

همسرتون اگر میخواستا حداقل با دستم یه کاری میکرد 

مشکل از مغزشه

اره بابا نمیدونم چه مرگشونه فقط یه دختر دیگرم بدبخت میکننمن دیدم تو اطرافیان یه دختره برا همین جدا ش ...

چه بد واقعا خب یکی نیست بگه تو که جونت میخاره برو همون طریق نکبت بارتو ادامه بده دیگه چرا یکی دیگه رو قاطی کصافط کاریات میکنی 

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره🥰زود بود برای رفتنت دخترکم🖤