ای خدا بیاین بگید با ایم شوهر سرد مزاج چه کنم؟؟؟۴ سال ازدواج کردم هنوز دخترم.دکتر هم رفتم واژینیسموس نیستم فقط به تعداد دفعات بالای رابطه احتیاج هست تا کامل انجام بشه اما شوهر من هر ۳ ماه یا ۴ ماه یادش میاد بیاد سمتم کلی دکتر بردم اینور اونور داره قرص میخوره اما انگار نه انگار انگار بلد نیست این آدم.ببین بعد یه عمر دختر خوب بودن کی گیرمون اومده؟کسی شبیه من بوده؟؟
شاید فککنید خرافاته اما شوهر یکیاز اقوامهمینمشکلو داشت بنده خدا تودوره نامزدی اصا دست نزدا بود ب. دختره مدامام فیلم میدید ک یاد بگیره بعد ازدواجم نتونست نزدیک بشه ب زنش تااینک کاشف ب عمل اومد یکیاز خواهراش برای اینکه دوره مجردی ب خطا نیفته دعاگرفته بوده و ب قولی بسته بوده پسره رو مادر نداشنه ب خیال خودش خواسته مراقبت کنه ازش شماام یه سرکتابی چیزی بگیر شاید همچین چیزی باشه اون بنده خدا باطل کرد الان خداروشکر پسر داره
شاید هنوز میترسه یا بلد نیستیعنی اولش باید بهش رو بدیاصطلاحا لوند باشی
دیه بابا من موندم مگه میشه مردم اینجور باشه اوایل که کرونا رو بهونه میکرد الانم میگه اینو بپوش اونو بپوش من میگم این اصلا بهش فشار نمیاد که مثلا حالا یه موقع از ایده آلش پایین بیاد انجام بده
یعنی هر سه ماه یکباری رابطه دارین؟دکتر نگفت نوع پرده چیه ؟
تیه داره رفتم دکتر گفتم معاینه کامل گفتم شاید باید عمل کنم گفت اصلا خنده داره شما که واژینیسموس نیستی از شما بدتر کارشون انجام شده آقا خودش باید انجام بده حتی کلینیک دکتر نجات هم رفتم
تیه داره رفتم دکتر گفتم معاینه کامل گفتم شاید باید عمل کنم گفت اصلا خنده داره شما که واژینیسموس نیست ...
ودف یعنی حتی تحریک هم نمیشه؟ مگه میشه ببرش دکتر
اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب