2777
2789
عنوان

توبه

| مشاهده متن کامل بحث + 974 بازدید | 58 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

درسته نا شكريه ولي گاهي ميگم كاشكي به دنيا نمي اومدم كه اينقدر گناه كنم و اخر هم عذاب بكشم

منم همینجوریم

یادمه ماه رمضون با خودم گفتم من که نمیتونم روزه بگیرم حداقل این یک ماه رو غیبت نکنم

ولی یادم رفت😔

❤رب لا تذرنی فردا و انت خیر الوارثین❤پروردگار من:مرا تنها مگذار(و فرزند برومندی به من عطا کن)که تو بهترین وارثانی.💞خدایاااا شکرت بلاخره مامان شدم💞🤰😀
ان شااله خدا كمكم كنه 

ان شاالله فقط خودت باید بخوای هردفعه اشتباه کردی یادت نگه دار دفعه بعد تکرار نشه به مرور زمان عادت میشه برات

من یه زمانی خوبی تو ذاتم بود... ولی حیف که لیاقتا کم بود...
من که خیلی گناهکارم فقط امیدم به خداس 

خخخ

پس همه باهم

الهی العفو

❤رب لا تذرنی فردا و انت خیر الوارثین❤پروردگار من:مرا تنها مگذار(و فرزند برومندی به من عطا کن)که تو بهترین وارثانی.💞خدایاااا شکرت بلاخره مامان شدم💞🤰😀

نتونستم براي پدرم كاري كنم ، پدرم دو سال پيش فوت كرده هميشه به فكرشم خودمو مديونش ميدونم و عذاب ميكشم من سهل انگاري كردم بايد تا اخر عمر در عذاب باشم

خداوندا مرا به حال خود رها مكن

من فکرمیکنم تواین دنیاهم بایدغصه بخورمورنج بکشم تواون دنیاهم رنج ودرداین چه زندگییه امروزمیگفتم خدایاباهات قهرم تودلم میگفتم نه دروغ میگم بعضی وقتابه حس جنون میرسم

مبشه واسم یه صلوات بفرستین بیماریم خوب شه  
خب اینطوری حس منافق بودن بهت دست میده نه این وری نه اون وری  

نه دیگه نباید بذاری اون خستگی تو راه بذارتت باید ادامه بدی بعد با خیال راحت نتیجشو ببینی

من یه زمانی خوبی تو ذاتم بود... ولی حیف که لیاقتا کم بود...
من فکرمیکنم تواین دنیاهم بایدغصه بخورمورنج بکشم تواون دنیاهم رنج ودرداین چه زندگییه امروزمیگفتم خدای ...

دركت ميكنم چون منم اينطور ميشم

خداوندا مرا به حال خود رها مكن