2777
2789
عنوان

توبه

| مشاهده متن کامل بحث + 974 بازدید | 58 پست
من امروز صبح نخوندم ظهر وعصر خوندم ومغرب وعشا رو نخوندم .

من تو جایگاهی نیستم که بخوام کسی رو راهنمایی کنم خودم سراپا تقصیرم اما از همین الان از فردا صبح شروع کن در حد توان خدا خیلی مهربونه ان شاء الله هممونو میبخشه

میشه برای سلامتی نی نیم  صلوات بفرستین  .................................🌷🌷🌷
هميشه چهره ي پدرم جلو نظرمه ، خيلي سخته خيلي ...  سعي كردم براي مادم جبران كنم ولي خوب چه فايد ...

پدرو مادر ها بخشندن حتما ازت راضیه عزیزم غصه نخور...از طرف پدرت خیر کن و به نیارمندا بده انشالله روحش شاد باشه...

نیلا❤❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالا من مشکلم اینه که ثابت قدم نیستم مثلا تو ماهواره یه چیزای دیگه میگن تو تلویزیون ما چیزای دیگه میگن همیشه تو دوراهی هستم که کدوم کار درسته همیشه عذاب وجدان دارم ولی خیلیا هستن دوروبرم اونقدر شاد زندگی میکنن انگار هيچوقت گناه نکردن حسوديم میشه بهشون انگار همه چیز رو راحت میبینن حتی مرگ میگم حتما خیلی آدمهای خوبی ان که از هیچ چیز نمیترسن و انگار همه چیز واسشون عادیه حتی مرگ ولی من همیشه استرس دارم از مرگ و حسابرسی قیامت دارم 

خدایا فقط تو رو دارم 
حالا من مشکلم اینه که ثابت قدم نیستم مثلا تو ماهواره یه چیزای دیگه میگن تو تلویزیون ما چیزای دیگه می ...

منم همينطورم هميشه نگرانم ، ترس از مرگ ، ترس از از دست دادن ، ترس از دنياي پس از مرگ ....... لذت زندگي ازم سلب شده تو فكرم اينه كه نه اين دنيا رو دارم و نه اون دنيا رو 

خداوندا مرا به حال خود رها مكن

منم همینجوریم.بعد یه سال دوباره برگشتمو نمیتونم  دیگه برگردم.توبه کنمم دوروز دیگه با یه کار بد توبه مو میشکونم.دیگه روی توبه ام ندارم.واقعا حس بدیه.دلم نمیخواد بد باشم ولی از طرفی همیشه هرکاری که میکنم باز آخرش میرسه به گناه.میترسم از روزی که چشمامو باز کنمو بهم بگن فرصتت تموم شد وگند زدی...زندگی ندارم...از من میشنوی تا گناهای بدتر سراغت نیومده وبه عذاب وجدانت اضافه نشده توبه کن...خداهم هواتو داره......

مثلا با شوهرم جرو بحث میکنم بعدش عذاب وجدان دارم یا سر بچم داد میزنم بعد عذاب وجدان دارم یا مثلا من از مسافرت کردن خوشم نمیاد خونه خودم راحتم از اینکه زیاد نمیریم مسافرت همیشه عذاب وجدان دارم نکنه شوهرم دوست داره بره مسافرت من مانع شدم؟  همین چیزا منو عذاب میده که نکنه دل آدمی رو شکسته باشم همیشه از مردم فاصله میگیرم تا یه موقع ناراحتشون نکنم 

خدایا فقط تو رو دارم 

یا طرز فکر آدمی به من نخوره ازش فاصله میگیرم ولی بعد عذاب وجدان دارم نکنه رابطمو کم کردم عذاب ببینم همیشه استرس دارم مثلا به آدمی حسوديم بشه بعد میترسم که بخاطر حسادت عذابم بده خیلی آدم ترسویی ام 

خدایا فقط تو رو دارم