2777
2789
نه.خدانکنه.من دادو بیداد کردم و صدام کل ساختمونو برداشت و اون مرتیکه ترسید و فرار کرد.اما خواهرشوهرم ...

اونوقت شوهرت نفهميد شوهر خواهرش همچين كارى كرده

برای کسی که می فهمد هیچ توضیحی لازم نیست، برای کسی که نمی فهمد هر توضیحی اضافه ست ؛آنانکه می فهمند عذاب می کشند آنانکه نمی فهمند عذاب می دهند .                مهم نیست که چه مدرکی دارید ؛؛.                 مهم این است که چه درکی دارید.....

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

نه.خدانکنه.من دادو بیداد کردم و صدام کل ساختمونو برداشت و اون مرتیکه ترسید و فرار کرد.اما خواهرشوهرم ...

عزیزم منظورم شما نبودی میگم اون مرد حتما ادم کثیفی هست و حتما قبلا چنین جنایتی رو مرتکب شده پس خواهرشوهرتم مرد خیانت کاری نصیبش شده 

😏😏
یه پسر ۱۴ ساله داره .شوهر متعصبی داره!خیانت وجنایت دوروی یه سکه هستن ...کار درستی نیست.خیانتی شده وت ...

کاااش اونقدری که شما به فکر بچه و شوهره اونی 

اونم یه درصد به شما فکر میکرد. اصلا اینجور ادما چرا ازدواج میکنن و بعد خیانت میکنن اگه دلشون پیش کسه دیگه ایه چرا یه نفر دیگه رو عذاب میدن.

من کاملا احساس شمارو درک میکنم خیلی سخته ۱۴ سال بازی خورده باشی .آدم همش میگه چرااا من؟؟؟ 

امیدوارم زود به ارامش برسی با این روحیه ای که دارین میدونم میتونین 

چه روح بزرگی داری خوش به حالت 

لطف داری عزیزم...یک سال ازین ماجرا گذشته و من بخشیدم .اما فراموش نکردم.بیشتر به فکر خودم هستم .باید بخاطر خودمم شده زندگی کنم .شاد نیستم  ولی ناراحتم نیستم.فقط یه تغییر بزرگ کردم و اونم اینه که از بند عشق آزاد ازاد شدم...دیگع عاشق شوهرم نیستم...عشق درد بدیه...۱۴ سال مبتلا بودم وبحاطرش سوختم وساختم .الان رها شدم

من در آستانه ی چند سالگی ام؟؟؟؟با احتساب روزها ؛صد سال خسته...باحتساب شب ها؛هزار سال منتظر ...وبااحتساب  عشق؛سال هاست که مُرده ام....
من بخاطر خیانت میترسم که گاهی با خودم میگم هيچوقت بچه نیارم 

اشتباه فکر میکنی...منم بچه نیاوردم.ولی بازم خیانتو دیدم

من در آستانه ی چند سالگی ام؟؟؟؟با احتساب روزها ؛صد سال خسته...باحتساب شب ها؛هزار سال منتظر ...وبااحتساب  عشق؛سال هاست که مُرده ام....

نتونستم به فکر طلاق بیوفتم.پدرم مادرم بچه هام.اینا چی میشن.به خاطر این چهار نفر خودمو فدا کردم.الانم یه وقتایی عصبی کخ بشه هرچی از دهنش در بیاد میگه و همه ایرادامو سرم میکوبه.منم فقط گریه میکنم و بحث نمیکنم چون هردوتا بچه هام میترسنو شروع میکنن به گریه کردنو محکم بقلم میکنن😭😭

من به هرکی اعتمادکردم خیانت دیدم دیگه دلم خیلی شکسته ازدوست وآشنا نمیدونم به کی دیگه میشه اعتمادکردجواب خوبیوبازرنگی ونامردی میدن واقعامتاسفم اول واسه خودم

مبشه واسم یه صلوات بفرستین بیماریم خوب شه  
چندساله ازدواج کردی؟ مگه به همسرت مشکوکی که چنین فکری میکنی؟

ن من عقد هستم اصلا شک ندارم ک اگ خیانت کنه، ب این فکر میکنم اگ همچين اتفاقی حتی بیفته من چطور باهاش زندگی کنم ی عمر رودررو اما بچه نباشه ازش جدا میشم