2777
2789
گفتم.اونام عکس العملی نشون ندادن.جالب اینجاست که خواهرشوهرم گفت حتما تقصیر خودته بلد نبودی شوهرتو نگ ...

حالا دختره کرم ریخته .داداشت باید منتظر یه اشاره میبود .میشستیش مینداختیش رو بند .

مامان دوتا فندق هستم ❤❤

حالاقضیه من برعکسه شوهرم چون خاطره خوبی ازخیانت نداره مال مادرش دیده همیشه استرس این داره من یه روزی گول یه نفری بخورم بهش خیانت کنم قشنگ میفهمم ولی خداروشکر اینقدربهش این اطمینان دادم وداره بهم ولی ته دلش ترس داره بچه های طلاق خیلی گناه دارن 

خدایا ما را ان ده که ان به مگذار مارو به که و مه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دختر عموي من مطلقه اس موقعي كه شوهر داشت پسر بازي ميكرد شوهره هم دختر بازي حالا هم كه جدا شده يه سره تو زندگي مرداي متاهله كلي هم خرجش ميكنن ماشين صفر خريده و...... واقعا دركش نميكنم يه ذره وجدان نداره يعني اصلا خجالت هم نميكشه مياد با خوشحالي تعريف ميكنه 

یادت رفت؟خیانتشو میگم یا میاد جلو چشمت مخصوصا موقع رابطه

خیلی طول کشید فراموش کنم ولی دیگه مثل اون موقع تو ذهنم نیست ولی گهگاهی یادم میوفته بیشتر تو نی نی سایت که میام 

😏😏
گفتم.اونام عکس العملی نشون ندادن.جالب اینجاست که خواهرشوهرم گفت حتما تقصیر خودته بلد نبودی شوهرتو نگ ...

خواهرشوهرت غلط کرده که هرزگی داداششو گردن تو انداخته...اههه اعصابم خرد شد ایشالا همین بلا سر خودش بیاد

و بدتر از همه اینکه شوهر خواهرشوهرم از شوهرم یه مقدار طلب داشت و شوهرم بهش نمیداد.یه روز که خونه تنها بودم به زور اومد توو خونه و میخواست یه بلایی سرم بیاره و بهم....کنه تا از شوهرم انتقام بگیره.منم رفتم به خواهرشوهرم گفتم.اونم سر شوهرش خراب شد که راست میگه؟شوهرشم گفت نه دروغ میگه خودش زنگ زد بهم گفت بیا خونمون.خواهرشوهرمم هرچی از دهنش در اومد بهم گفت و گفت شوهرم پاکه و دروغ نمیگه.تو میخواستی کار داداشمو تلافی کنی شوهرمو گول زدی😢😢😢😢

سلام عزیزم متاسفانه منم خیلی از دوستان صمیمی که حتی رفت و آمد خانوادگی داشتیم خیانت دیدم متوجه شدم منو به خاطر منافع شخصیشون میخوان و اوایل خیلی ناراحت بودم اما الان دیگه به هیچکس بیش از حد نزدیک نمیشم بیش از اندازه محبت نمیکنم و سعی میکنم فاصله هارو حفظ کنم

و بدتر از همه اینکه شوهر خواهرشوهرم از شوهرم یه مقدار طلب داشت و شوهرم بهش نمیداد.یه روز که خونه تنه ...

وای قضیه چقد پیچیده شد پس خدا جای حق نشسته وقتی میخواسته با تو همچین کاری کنه حتما براش عادیه پس خواهرشوهرتم خیانت دیده حتما 

😏😏
ولی شوهر اون زن حق داره که بدووونه چه زنه خراابی داااره  خواهش میکنم بگوووو به شوووهرش  ...

یه پسر ۱۴ ساله داره .شوهر متعصبی داره!خیانت وجنایت دوروی یه سکه هستن ...کار درستی نیست.خیانتی شده وتمام...نباید جنایت هم بشه..این وسط عقل حکم میکنه این راز سر به مهر بمونه...اون زن تقاص کارشو پس خواهد داد به نطر من با داد وبیداد من وآبروریزی ؛وجهه من خراب میشه...من انسان صلح طلبی هستم .خدا ناظر اعمال انسانهاست.ادما تاوان اشتباهاتشونو پس خواهند داد

من در آستانه ی چند سالگی ام؟؟؟؟با احتساب روزها ؛صد سال خسته...باحتساب شب ها؛هزار سال منتظر ...وبااحتساب  عشق؛سال هاست که مُرده ام....
وای قضیه چقد پیچیده شد پس خدا جای حق نشسته وقتی میخواسته با تو همچین کاری کنه حتما براش عادیه پس خوا ...

نه.خدانکنه.من دادو بیداد کردم و صدام کل ساختمونو برداشت و اون مرتیکه ترسید و فرار کرد.اما خواهرشوهرم حرفمو باور نکردو گفت شوهر من هیچ تقصیری نداره و تو خرابی😑منم واگذارشون کردم به خدا

و بدتر از همه اینکه شوهر خواهرشوهرم از شوهرم یه مقدار طلب داشت و شوهرم بهش نمیداد.یه روز که خونه تنه ...

خداياااا منو گاو كن😱

بگو ستاره دردانه                                            در انزواى رصدخانه                                         كدام كوزه شكست آنروز؟                                  كه با گذشتن نهصد سال                                 هنوز حلقه دستانش به دور گردن خيام است....