2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خدایا یکی نیس بگه جوان مجرد کم داریم اخه چرا میفتین دنبال متاهل ها کثافتا

عزیزم متاهل لارج تره راحترپول خرج میکنه براشون کازشون مشخصه وهمیشه البته تاحدودی محافظه کاره به خاطرابروش وترس اززنش ولی مجرد نه اینارونداره 

خدایا ما را ان ده که ان به مگذار مارو به که و مه
من تقاص کاریو پس نمیدم .وجدانم اسودس که هیچوقت خیانت نکردم...ولی کار اونا هم بی جواب نمیمونه....الان ...

خوش به حالت چقدر بزرگی چه روح بزرگی داری واقعا!!!

ولی من اگه میدونستم اون زن کیه و شوهرشو میشناختم میرفتم به جای شماااا لوووش میدادم چووووون حقشه زندگیش خراااب بشه 

البته الانم با استرس میخوابه و استرس داره هر عان لو بره اونم زجرآوره خووبه

من ألان دوسال گذشته با اينكه تو اين نوزده سال زندگى بار اول بود ولى شكستم خيلى سعى كرد ببخشمش بخشيدم چون دوسش داشتم و دارم با مكافات ازدواج كرديم كه خودش يه قصه س ولى يادم نميره دوسال پيش ١٤ابان دختره اومد دم درو من همه چيزو فهميدم دنيا رو سرم أوار شد

برای کسی که می فهمد هیچ توضیحی لازم نیست، برای کسی که نمی فهمد هر توضیحی اضافه ست ؛آنانکه می فهمند عذاب می کشند آنانکه نمی فهمند عذاب می دهند .                مهم نیست که چه مدرکی دارید ؛؛.                 مهم این است که چه درکی دارید.....

من مادرشوهرم 30سال پیش به شوهرم خیانت کردپدرشوهرم طلاقش دادبچه هاش بهش ندادومادرشوهرم دوباردیگه ازدواج کردوطلاق گرفت اصلااب خوش ازگلوش پایین نرفت شوهرم میگه توقع نداشته باش تااخرعمر رنگ خوشی ببینه قشنگ معلومه تقاص کارهاش داره پس میده 

اگه به خانواده خودت نمیتونی بگی حداقل به خانواده شوهرت بگو بالاخره کسی هست که ازش حساب ببره 

گفتم.اونام عکس العملی نشون ندادن.جالب اینجاست که خواهرشوهرم گفت حتما تقصیر خودته بلد نبودی شوهرتو نگه داری تو زن نیستی.حتما داداشم یه چیزی کم داشته که اینکارو کرده😢

مینا جان اینا توجیه کارهاشون یه چیزی کم گزاشتی توهم میگفتی داداشت خیلی برام کم  گزاشته یعنی منم میرفتم بایکی دیگه اخه این حرف مسخره درسته

گفتم.اونام عکس العملی نشون ندادن.جالب اینجاست که خواهرشوهرم گفت حتما تقصیر خودته بلد نبودی شوهرتو نگ ...

عوضی .میگفتی چی کم داشت مثلا بچش تو شکمم حالا کمبودم داشت باید خیانت میکرد خیر سرش بابا ۲ تا بچست.تعهد نداره چرا ازدواج کرد.

مامان دوتا فندق هستم ❤❤

وای عین خواهر شوهر من خاک بر سرش ولی جلو تو اینطور گفتن خودشون میدونن حقیقت چیه یه حق طلاقی حضانت بچه یه چیزی ازش بگیر همین طور ولش نکن من این کارو نکردم الان پشیمونم با اینکه همون یه بار دفعه ی اول و اخرش بود 

😏😏
وای عین خواهر شوهر من خاک بر سرش ولی جلو تو اینطور گفتن خودشون میدونن حقیقت چیه یه حق طلاقی حضانت بچ ...

یادت رفت؟خیانتشو میگم

یا میاد جلو چشمت مخصوصا موقع رابطه

با تو تمام جزئیات مهم اند،حتی خودم