2777
2789

مدیر عامل شرکت ما با یکی از کارمندای دخترش رابطه دارن کاملا مشخصه همه هم میدونن تازه مرده زن داره با یه بچه وقتی هم غیر مستقیم با این همکارم صحبت میکنم توجیحش اینکه زنشو دوست نداره خانوادش به زور براش گرفتنش زنشم امله این از زنای به روز خوشش میاد و از این حرفا اصلا آدم میمونه چی بگه اینقدر راحت همه خودشونو توجیح میکنن

زندگی زیباست ...

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

کسی که خیانت میکنه هیچ وقت نمیتونه ببخشه دزوغه کسایی که میگن بخشیدم اونا فقط قبول کردن که جدانشن به خاطربچه بوده یاخاتواده یاحرف مردم نمیدونم به نظرم خط قرمزهممون خیانت چون ازذهن پاک نمیشه وبدتر حس تنفری که بعدش به وجود میادزره زره اب شدن هستش جداشدن ازاون زندگی بهترین راه حل تااینکه یک عمربتوتی کسی تحمل کنی که بهت خیانت کرده یا هی مدام فکرکنی الان دیراومدکجا بود الان به خودش رسیدبازم کجامیخوادبره توخیابون روش اونوربود کی داشت نگاه میکردوبدترازهمه اونایی هستن که رابطه داشته باهم تاابدازهمخوابی باشوهرشون چندشون میشه 

خدایا ما را ان ده که ان به مگذار مارو به که و مه
نه.پدر و مادرم مریضی قلبی دارن و سن بالا هستن.نتونستم به کسی بگم.خودش کلی کولی بازی درآوردو گریه کرد ...

منشی رو دوست داره؟ببخشیدا همسرت ولش نمیکنه زنه رو تیکه پاره کن

******گرنگهدارمنآناستکهمنمیدانم.شیشهرادربغلسنگنگهمیدارد********
این همه پسر مجرد هست چرا میان تو زندگی مردهای متاهل ،  واقعا انگیزشون چیه ، خیلی پست و کثیف ان

واقعا نمى دونم تلافى اينكه شوهرم تو داداگاه به خاطر دوستش شهادت داده بود كه پدر دختر دزده با نقشه با زبون بازى خودشو به شوهرم نزديك كرد بعد رفتن خونه وفيلم گرفته بود وقتى اومد درخونه وأين چيزارو فهميدم شوهرمم بود چون وضع مالي شوهرم خوبه به شوهرم گفته بود ماشين زير پاى زنت فلأنه بايد ٢٠٠٠٠٠٠٠٠ميليون بدى به زنت چيزى نگم

برای کسی که می فهمد هیچ توضیحی لازم نیست، برای کسی که نمی فهمد هر توضیحی اضافه ست ؛آنانکه می فهمند عذاب می کشند آنانکه نمی فهمند عذاب می دهند .                مهم نیست که چه مدرکی دارید ؛؛.                 مهم این است که چه درکی دارید.....
اون وقت شما الان داری تقاصه چیو پس میدی؟؟؟  دنیااا بی رحم تر از این حرفااتست

من تقاص کاریو پس نمیدم .وجدانم اسودس که هیچوقت خیانت نکردم...ولی کار اونا هم بی جواب نمیمونه....الان من بخام کاری کنم ؛راحته....راحت میتونم آبروی هردوشونو ببرم.شوهرم ازین ناراحته وهرروز التماس میکنه که یه حرفی بزن .سرم داد بزن...یه کاری کن....ولی من خونسردم وسکوت کردم.اهل انتقام نیستم...همه اموالش بنامه من هست...ولی من انسان مستقلیم ونیازی ندارم ...نیاز ندارم تلافی کنم...وجدانش نابودش میکنه ...

من در آستانه ی چند سالگی ام؟؟؟؟با احتساب روزها ؛صد سال خسته...باحتساب شب ها؛هزار سال منتظر ...وبااحتساب  عشق؛سال هاست که مُرده ام....
نه.پدر و مادرم مریضی قلبی دارن و سن بالا هستن.نتونستم به کسی بگم.خودش کلی کولی بازی درآوردو گریه کرد ...

خدایا یکی نیس بگه جوان مجرد کم داریم اخه چرا میفتین دنبال متاهل ها کثافتا

به آب و دونه ها  دلخوش نباشیم