2777
2789
چرا گفتم بهش رفت و یه فس زدتش.اما چون ازم اطمینان داشت حرفمو باور کرد و الانم با خواهرش قهره.هنوز یه ...

عزیزم ببخش وسط تاپیکت کلی بحث خیانت شوهر منم پیش اومد..

من در آستانه ی چند سالگی ام؟؟؟؟با احتساب روزها ؛صد سال خسته...باحتساب شب ها؛هزار سال منتظر ...وبااحتساب  عشق؛سال هاست که مُرده ام....

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ن من عقد هستم اصلا شک ندارم ک اگ خیانت کنه، ب این فکر میکنم اگ همچين اتفاقی حتی بیفته من چطور باهاش ...

بهتره مغزتو با چنین فکرایی آلوده نکنی از این تاپیک برو فقط یه نصیحت خیلی هوشمندانه زندگی کن و بچه دارشو

در پی آن نگاه های بلند، حسرتی ماند و آه ه ه های بلند

میگه من از این زندگی سگی راضی نیستم و پیش اون که بودم رضایت داشتم.بهش میگم خدا لعنتت کنه ناشکری میکنی.دوتا بچه ی سالم و گل داری.منم که همه کار میکنم.چرا با ما اینجوری میکنی.میگه برو بابا.هنر کردی دوتا بچه سالم زاییدی.به خدا من جایی کم نزاشتم و اوایل ازدواج خیلی با بی پولیش ساختم حالا که وضعش بهتر شده😣😣

خب الان از زندگيت لدتم نميبري چرا جدا نميشي

به فکرش هستم .از طرفیم شوهرم کارش به تیمارستان میرسه.البته شاید اغراق میکنه .چون اگر به فکر من بود که اینکارو نمیکرد

من در آستانه ی چند سالگی ام؟؟؟؟با احتساب روزها ؛صد سال خسته...باحتساب شب ها؛هزار سال منتظر ...وبااحتساب  عشق؛سال هاست که مُرده ام....
میگه من از این زندگی سگی راضی نیستم و پیش اون که بودم رضایت داشتم.بهش میگم خدا لعنتت کنه ناشکری میکن ...

عزيزم راضى نيست جدا نشو ولى ولش كن بزار بره مطمئن باش برمىگرده ولى نادم و پشيمان واين بار شماييد كه تصميم مىًگيريد ببخشيد يانه

برای کسی که می فهمد هیچ توضیحی لازم نیست، برای کسی که نمی فهمد هر توضیحی اضافه ست ؛آنانکه می فهمند عذاب می کشند آنانکه نمی فهمند عذاب می دهند .                مهم نیست که چه مدرکی دارید ؛؛.                 مهم این است که چه درکی دارید.....
میگه من از این زندگی سگی راضی نیستم و پیش اون که بودم رضایت داشتم.بهش میگم خدا لعنتت کنه ناشکری میکن ...

به نظرم اصلا باهاش وارد بحث نشو چون خودت بیشتر داغون میشی

در پی آن نگاه های بلند، حسرتی ماند و آه ه ه های بلند