2777
2789
گفتم.اونام عکس العملی نشون ندادن.جالب اینجاست که خواهرشوهرم گفت حتما تقصیر خودته بلد نبودی شوهرتو نگ ...

این ی چیزی کم گذاشتی رو کی انداخته تو دهن مردم نشونش بدین من با 18چرخ از روش رد شم...اخه یکی نیس بگه اینهمه مرد مزخرف ک اسمشون شوهره زناشون میرن خیانت میکنن...خب یکی زنشو یارشوهرشو ب هر دلیلی دوست نداره طلاقش بده رک بگه ازت خوشم نمیاد ی ذره وجدان ب جایی بر نمیخوره ب خدا اول میرن غلطاشون و میکنن بعد میندازن گردن زن بدبخت

من همان پنجره رو ب خیابان بودم /ک شبی بسته شد و رو ب کسی باز نشد

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

ولی خب حتی اگه دیگه اون خیانت نکنه دیگه این دله من دل نمیشه دیگه اعتماده ازبین رفته به خاطرهمین فقط ...

معلومه شوهرت ازت میترسه 

فقط پولاتو پس انداز کن دوستم که پشتوانه داشته باشی

بقران جدی میگم رفتارت عالیه به غلط کردن انداختیش

دو راه بیشتر نداشتم طلاق یا ادامه زندگی، من ادامه رو انتخاب کردم ولی دیگه آدم قبل نیستم بی رحمم خودم مهمم و بچم اگه خودش بمیره هم برام مهم نیست تازه حالا حالاها باهاش کاردارم و براش نقشه ها دارم 

در پی آن نگاه های بلند، حسرتی ماند و آه ه ه های بلند
ازت نمیخواد آدم سابق بشی؟اعتراض نمیکنه؟

به اون نشون نمیدم که اتفاقا زبون میریزم که بهم اعتماد کنه که درآینده بتونم کلاه های گشاد سرش بزارم

در پی آن نگاه های بلند، حسرتی ماند و آه ه ه های بلند
از همه بدتر خانواده شن که اونجوری تهمت زدن بهم و رفت آمدشونو باهام قطع کردن.دلم شکسته.هیچ کاری نکردم ...

خوب چرا جدا نمی شی اینجوری برای بچه هات بده هم پدر خیانت کاره هم مادر رنج دیده و افسرده 

ولی اگه جدا بشی حداقل روحیه خودت بهتره با بچه هات

من با پذیرش ارزنده ترین آرزوهایم آینده را متجلی خواهم ساخت.😍😍تجلی نیروی بالقوه من موجودیت مرا معنا میبخشد.و کائنات و نیروی های یاری دهنده خداوند همه در جهت رسیدن من به آرزوهایم همسو شده اند 💫✨💫✨