2777
2789
مهديس جون خيلي برات ناراحت شدم،عزيزم دختر تا ٧سالگي با مادر .٩سالگي هم خودش ميتونه تصميم بگيره،عزيزد ...

مرسی گلم من نت نداشتم الان خوندم قربون محبتت مهربووون💋

عکس پروفایلم خودم نیستم.مائده محمدیه.😍مدلینگه.صرفا جهت اطلاع😂

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

به نظر من مرد خیانتکار باید بی آبرو بشه پیش خانواده زن خانواده خودش، دوستاش، خلاصه پیش همه .وقتی عیب مرد مخصوصا خیانت رو پنهان کنید مرد پررو میشه و پیش خودشخیالش راحت میشه که زن عاقل و چشم پوشی داره

در پی آن نگاه های بلند، حسرتی ماند و آه ه ه های بلند

منکه شوهرمو بی آبرو کردم جاش هیچ جایی نیست خیلی خجالت زده و شرمندس، حتی خانواده خودشم دیگه آدم حسابش نمیکنن و دفعه دوم حق طلاقو ازش گرفتم  و امضا کرد که دست از پا خطا کنه حق طلاق بامن باشه و مهریمم دوبرابر

من حقیقتا آدمی نیستم که طلاق بگیرم به خاطر خانوادم و بچم

ولی نباید جلو شوهر نقطه ضعف نشون داد برخلاف میلم بچمو دادم بهش و رفتم قهر خونه پدرم و هرکسی از خانوادش میومد داد میزدم و میگفتم فقط طلاق میگفتن بچت چی؟ بیرحم نباش میگفتم بچم به درک! درواقع نقش بازی میکردم که شوهرم ادم بشه 

وقتی پدرشوهرم اومد دنبالم داد زدم و از خونه بیرونش کردم وگفتم هیچکدومتون رو نمیخام ببینم که بهم گفت تو چه سوادداری هستی! بعد رفته بود وتو خونش جنگ بپا کرده بود به شوهرم گفته بود خودت وبچت از خونم برید بیرون حتی به مادرشوهرمم گفته بود توهم اگه بخوای پسرکثیفت رو حمایت کنی گمشو بیرون و با شوهرم درگیر شده بود شدید

کلا ده روز خونه پدرشوهرم جنگ بوده و بچمم خیلی ناسازگاری میکرده جوری که مادرشوهرم همش گریه میکرده شوهرمم تو بد اوضاعی گیرکرده بوده همه خواهراش و برادرش بهش بدوبیراه میگفتن ازیه طرف بچه آروم نمیشده

شوهرم این مدت تصادف میکنه و خیلی شرایط سختی داشت از طرفی خودمم داشتم میمردم از دوری بچم ولی محکم برخورد میکردم کاربه جایی رسید که شوهر مغرور من بهم پیام میداد والتماس میکرد که برگردم حتی گفت چک سفید امضا واسه ضمانت بهت میدم

خلاصه برگشتم ولی این بار سفت و سخت پاشو بستم حالا اوضاع خوبه ولی میدونه دست از پا خطا کنه دیگه نه حنایت خانواده داره نه آبرو درضمن حق طلاق و مهریه دوبرابرم بامنه اگه میخواید زتدگی کنید پاشونو محکم ببندید بزارید ی مدت سختی بکشن تو شرایطی قرارشون بدید که بفهمن بعد طلاق چه بلایی قراره سرشون بیاد انقد نچسبید به بچه ها و نقطه ضعف نشون ندید اگه الان خودتون راهو براشون باز بزارید و سکوت کنید فرداروزی همسر و بچه حدیدشون رو بهتون معرفی میکنن

نواین سایت زیاد تو تاپیکای خیانت رفتم و همه جاگفتم.فک کنم همه منو بشناسن دیگه...شوهرم بادوس دختر ساب ...

۱۴ ساااااااااااااااااااااال...متوجه نشدی خدایی؟

برا سالم و صالح بودن نی نی م یه صلوات میفرستین؟❤

ولی خب حتی اگه دیگه اون خیانت نکنه دیگه این دله من دل نمیشه دیگه اعتماده ازبین رفته به خاطرهمین فقط به فکر خودمم از هر راهی که بتونم پول بهم میده ولی من مدام غیر مستقیمم ازش میکنم مثلا هفته پیش گفتم گوسفند بکش میخام بدم به فقیرا نصفشو دادم نصفشو فروختم و پولشو گذاشتم تو حیبم، بهش فاکتورمیدم خرید کنه خوراکی و حبوبات و غیره نصفشو به مادرم فروختم، گفتم پول بده واسهزلزله زدگان پتو بخرم گفتم ده تا ولی 5تا خریدم دادم به حلال احمر بقیش تو جیبم اینجوری پدرشو درمیارم رحم به این موجودات کثیف بی عاطفه عین خریته