2777
2789

من که حمایت خانواده ندارم واسه طلاق استقلال مالی هم ندارم، بچه دارم و شوهرم وضع مالیش خوبه، تصمیمم اینه که به زندگیم ادامه بدم به خاطر دخترم ولی ولی ولی تنها به یکامید زندم و از خدامیخوام حداقل این آرزومو برآورده کنه که شوهرم بمیره و من بتونم بادخترم و دارایی شوهرم عشق کنم و تف بندازم به گور مردک خائن میدونم آرزوی مرگ برای دیگری کار غیر انسانیه ولی تنها راه رهایی من همینه 

در پی آن نگاه های بلند، حسرتی ماند و آه ه ه های بلند

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ولی واقعا همیشم دخترا دنبال پول نیستن  شوهرمن که اصل پول نداره  پس دخترا چرا باهاشن؟؟؟؟؟ ...

شما اول برو سرکار بعدم راحت طلاق بگیر بچه تا۸سال با توه مردی که انقدر دنبال عشق و حالشه مطمئن باش بعد۱۰سالم دنبال بچه ات نمیات عزیزم 

خدای من 😍😍کمکم کن 💖💖

سلام دوستان گلم من داستان همتون رو خوندم و واقعا از ته دلم ناراحت شدم.از خدا میخام که شوهراتون سر عقل بیان و ارامش به زندگیتون برگرده واگر غیر از این میخاد بشه امیدوارم به بهترین شکلی که دوست دارین شرشون از زندگیتون کم بشه.واقعا از ته دلم براتون دعا میکنم.

شوهرم چند مدت پیش دوست دبیرستانیش رو میبینه و یه چندساعتی بیرون بودن باهم دیگه(دوستش حدود ۶-۷سال هست که عروسی کرده) بعد که اوند خونه بهم گفت دوستم الان ۳سال هس باوجود اینکه زن داره با یه دختر دیگه دوست هس و یه خونه دیگه هم اجاره کردن البته خونه مال دختره هس خاک برسرش اینم اونجا پاتوقش هس میره پیشش دختره شهرستانی هس تو شهرماخونه گرفته.میگفت باهاش مسافرت بیرون گردش میره خدا شاهده شوهرم تعریف میکرد من با وجود اینکه زنش رو ندیدم براش گریه کردم واقعا دلم سوخت.شوهرم گفت خیلی باهاش حرف زدم که اینکار اخرو عاقبت نداره اخرش ضرر میکنی خودت ضربش میخوری میگفت خودشو مدام توجیح میکرد میگفت برا زنم هم کم نمیذارم اگه واسه این گل میخرم واسه اونم میخرم😐واقعا بعضی مردا بیشعوری و کم عقلی رو از حد گذروندن بگو احمق مگه فقط خرج و مخارج هس زن احساس داره دل بسته اعتماد کرده بهت تکیه کرده😔😔

الان تو این لحظه فقط میتونم در وصف خودم به قول محمد یغمایی بگم: نشسته ام وسط زندگی...صبور...غمگین...امیدوار...خسته و ادامه دهنده...ادامه دهنده...

خانومای که خیانت دیدن از گفته هاشون معلومه چقد زیاد به همسرشون توجه داشتن

الان اگر دوباره بخشیدین وزندگی میکنید باهاشون بدونید مردی که هرزه بوده همش میترسه خدا سرش بیاره

انقد همسرانتونو خاطر جمع از خودتون نزارید  برید جلوی آینه به خودتون برسید برید بیرون خرید باشگاه ومخصوصا آریشگاه زیاد برید 

حس حسادتشونو برانگیخته کنید بزارید فکرشون درگیر شه با غرور باشید اول از همه برای خودتون احترام بزارید بقیه رو بزارید  ته صف با سیاست رفتار کنید جوری که اگر تو (منظور همسرتون)نباشی مهم نیستی انوقت این خوره ای که تو وجود شماست میفته تو وجود اونا

نه نمیدوننن بیکاره خاک برسر مهرمو نمیتونه بده که...‌ بعدم دخترم کوچیکه ۳سالشه همش میگم یهو یادش می ...

مهديس جون خيلي برات ناراحت شدم،عزيزم دختر تا ٧سالگي با مادر .٩سالگي هم خودش ميتونه تصميم بگيره،عزيزدلم بعد ٧سال هم اگر دادگاه عدم صلاحيت احراز كنه بازم با مادره.تر خدا خودت را نجات بده.نذار جونيت بره،من مطمئن هستم خوشبخت ميشي

منم خیانت دیدم اونم از توع خیلی افتضاحش شوهر منم مث شوهر تو علنا میگفت نمیتونم فراموشش کنم جلو من به خاطر اون گریه میکرد اما من وقتی دیدم فایده نداره مهربونی و  خوب بودن باهاش ولش کردم و چسبیدم بهخودم البته نه اینکه به خودم برسم نه از پنج صبح تا ده شب درس میخونم تا دوباره کنکور بدم شده کابوسش درس خوندن من

همش فکر میکنه من با این تلاش فقط میخوام بزارمشو و برم و اگه دیگه چکش نمیکنم بخاطر اینه که دیگه قیدشو زدم تو هم نشون بده که قیدشو زدی چون اگه بخواد با همین وضعیت پیش بری ناراحتی اعصاب میگیری عزیزم خدایی نکرده البته

همش فکر میکنه من با این تلاش فقط میخوام بزارمشو و برم و اگه دیگه چکش نمیکنم بخاطر اینه که دیگه قیدشو ...

چه خوب.کار خوبی میکنی.کلا به ایم جور مردا دیگه امیدی نیست