2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نواین سایت زیاد تو تاپیکای خیانت رفتم و همه جاگفتم.فک کنم همه منو بشناسن دیگه...شوهرم بادوس دختر ساب ...

از اونا بودن که همو میخواستن از قبل ؟ یا نه با دو سه تا اوکی دادن و حال دادن با هم بودن ؟

از اونا بودن که همو میخواستن از قبل ؟ یا نه با دو سه تا اوکی دادن و حال دادن با هم بودن ؟

فکر کنم دوسال باهم بودن قبل ازدباجشون

من در آستانه ی چند سالگی ام؟؟؟؟با احتساب روزها ؛صد سال خسته...باحتساب شب ها؛هزار سال منتظر ...وبااحتساب  عشق؛سال هاست که مُرده ام....
وااااا خب برو ابروشو ببر زنیکه اشغالو . توروخدا بگو واسه چی اینکارو نکردی ؟ واقعا دلم میخواد بدونم چ ...

خدا رسواش میکنه ...

من در آستانه ی چند سالگی ام؟؟؟؟با احتساب روزها ؛صد سال خسته...باحتساب شب ها؛هزار سال منتظر ...وبااحتساب  عشق؛سال هاست که مُرده ام....
من و کسی که دوسش دارم هم از هم جدا شدیم ، فکر و خیال دهنمو سرویس کرده همش میترسم لاشی شم 

اخه ماجرای اون زن مفصله!!!شوار من اصلن عاشقش نبودهِ...فقط دوست بودن...عشق اول واخر شوهرم من بودم...اون دختر مادر فاسدی داشته که بخاطرش پدرشم خودکشی کرده!!سیگاری ومشروب خور هم بوده...در واقع شوهرم عاشقش نبوده...

اونایی که مجردین و میاین میگین پستای شمارو که میخونیم میترسیم.نه به نظر من به هیچ وجه ازین حرفا نترسین.بلکه با استفاده از تجربیات متاسفانه بد دیگران و همینطور تجربیات خوب دیگران سعی کنین با شناخت کامل و اشولی جلو برین و ازدواج کنین و محکم تصمیم بگیرین تا انشالا ازدواج موفقی داشته باشین