2777
2789
درد من یکی دوتا نیس  الان که ۳ساله بیکاره شبا هم همیشه تا ۲شب بیرونه.ینی از صب که بیدارسه میره ...

عزیزم بیکاری خیلی بده واسه مرد شوهر منم تو بیکاریش رفته بود سراغ چت و لاس زدن. الان اینقدر کار ریخته سرش که ساعت 10 شب میاد خونه خسته و کوفته. من ته دلم،دلم براش نمیسوزه که اینقدر کار میکنه میگم بذار اینقدر کار کنه که وقت نداشته باشه سرشو بخارونه تا هوس چت هم نکنه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم بیکاری خیلی بده واسه مرد شوهر منم تو بیکاریش رفته بود سراغ چت و لاس زدن. الان اینقدر کار ریخته ...

اره میدونم ولی نمیره که

مامانش میگه من نوکرشم هستم خودم خرجشو میدم

عکس پروفایلم خودم نیستم.مائده محمدیه.😍مدلینگه.صرفا جهت اطلاع😂
پسرای مجرد معمولا آه در بساط ندارن شاید یکیش این باشه

خب شوهرمنم اه در بساط نداره 

فقط قیافه و تیپ و زبون داره اینم دلیش میشه ینی؟؟؟؟

عزیز کجا زندگی میکنین شما؟

عشقم شرمنده چون احتمال میدم کسی از اشناها باشن

بعدم من کل زندگیمو اکثرا میدونن نمیتونم بگم عذرخواهی میکنم🌷

نه اونکه دختر نیست.زنه.شورش که نفهمید.یعنی من نگفتم...الان داره زندگیشو میکنه آشعال هرزه

وااااا خب برو ابروشو ببر زنیکه اشغالو . توروخدا بگو واسه چی اینکارو نکردی ؟ واقعا دلم میخواد بدونم چرا ابروشو پیش شوهرش حفظ کردی ؟  چرا؟

سلام من به برادر کوچکتون اینو میگم زنها بر این باورند ک مرد را اگ از نظر جنسی ارزاع شد دیگه خوبه اما صدتا راه داره اینم یکیش من خودم همسر اولم را طلاق دادم بخدا فقط موقع هم خوابی ما رفیق بودیم وقتی میفهمید مثلا امروز برنج نداریم توخونه شب ک میومدم چیزی نبود میپرسیدم چرا نپختی چیزی با پرویی میگفت چیزی نداریم برا پوختن حالا فقط خدا می دوند برنج نبوده همه چیز دیگه بوده یا وقتی میدید اعصاب ندارم یه بهونه میاورد الکی حالا این زنم وقتی چیزی نداریم یا میخاد من تا بیست روز متوجه نمیشم بخدا منظورم از این همه حرف این بود تا با زن اولم بودم چون محیط خونه برام جهنم میکرد کم میومدم خونه حالا نمیخام از تو خونه برم بیرون

سلام من به برادر کوچکتون اینو میگم زنها بر این باورند ک مرد را اگ از نظر جنسی ارزاع شد دیگه خوبه اما ...

برادر من اگر زنی کم گذاشته باشه و مقصر باشه وقتی خیانت میبینه هم نباید اعتراض کنه چون مقصر بوده.اما چه چیزهایی هست که شما نمیدونین.زیاده.خیلی.از گذشت ها.محبت ها.کوتاه اومدن ها.خدمت ها.احترامها.عزت گذاشتن ها.اونی که همه کار کرده و خیانت دیده باید چه خاکی به سرش بریزه؟؟؟؟

نواین سایت زیاد تو تاپیکای خیانت رفتم و همه جاگفتم.فک کنم همه منو بشناسن دیگه...شوهرم بادوس دختر ساب ...

واااااااااااااااااااااااای خدای من ..خیانت اونم بعد ازدواج غیر قابل نحمله ...ادمو خفه میکنه و کتری میکنه ادم از خوبی هتیی که کرده به طرف مقابلش پشیمون میشه