2777
2789
معلومه شوهرت ازت میترسه  فقط پولاتو پس انداز کن دوستم که پشتوانه داشته باشی

عزیزم اتفاقا اصلا نمیترسید هرچی تهدیدش میکردم بی فایدهبود یه بار که بخشیدمش پرروتر شد و پیش خودش فکرمیکرد زن زندگیم و اهل طلاق و بی آبرویی نیستم باردومکه سفت گرفتم و بچه رو بهش دادم و هرکس میومد دنبالم بیرونش میکردم به خودش اومد که جدی ام و ازم حساب برد وگرنه قبلش کری هم میخوند که سه سوت طلاقت میدم وهمینم که هستم! الان موش شده چون جاش نشوندم به خاطر همین میگم دوستان خودتونو صعضعیف نشون ندید بجه ها صلاح خوبین بزارید و برید ی مدت

در پی آن نگاه های بلند، حسرتی ماند و آه ه ه های بلند

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چنان به غلط کردم افتاد که التماس میکرد نرو دادگاه ، بچه که این مدت پیشش بود خیلی اذیت شد از طرفی بی آبروییش، خانوادش که تردش کردن و کلا زندگیش که به هم ریخته بود

عزیزم اتفاقا اصلا نمیترسید هرچی تهدیدش میکردم بی فایدهبود یه بار که بخشیدمش پرروتر شد و پیش خودش فکر ...

آفرین به این جرات.خاک بر سر من که هم از شوهر خوردم هم از خانواده شوهر

خانواده خودم انفدر عاشق بچمن داداشم گریه میکرد اجازه بده برم بچه رو بیارم میگفتم حقی ندارید بچه رو بیارید اگه بیارید وایتکس میخورم و خودمو میکشم، ولی شب ها پنهانیگریه میکردم از دوری بچم خیلی شزایط سختی بود ولی باید مقاومت میکردم تا شوهرم سرش به سنگ بخوره

خانواده شوهرم که انقدر ازم حساب میبرن اصلا جرات ندارن حرفی بزنن همش بدشوهرمو میگن و بهم احترام میزارن

عزیزم تو دوتا بچه داری میدونی تحمل بچه هایی که وابسته به مادرن چقدر سخته؟ اصلا یه روزم نمیتونن نگهشون دارن 

شوهر خواهرم،به خواهرم خیانت کرده اونم نه با یه نفر،چه قبل ازدواج چ بعد ازدواج با چند نفر همزمان تو رابطه بوده

خانوما گول دماغ عملی و بازوهای بزرگ و سیکس پکو حرفای عاشقونه رو نخورید

همه چرخش من رو مدار توئه

کافیه بخواید اولویت اول رو به خودتون بدید ناخودآگاه ملکه ذهنتون میشه سعی کنید همیشه مرتب وتمیز و آراسته باشید به اندامتون برسید به پوستتون توجه کنید برای خودتون خرج کنید به هر طریقی ازشون پول بگیرید برای زن وبچه خرج نکنن میرن برای یکی دیگه خرج میکن باسیاست  رفتار کنید هیچ وقت نگران جیبشون نباشید 

سلام همشهری منم آبادانیم ساکن شیراز

سلام بروی ماهت عزیزم

خوشحال شدم

اینجا ک یه همشهری میبینم احساس میکنم توی کشور غریب هموطن دیدم 😍😍😍

من با دوست پسر خودم ازدواج کردم؛ که با دوست پسر مردم ازدواج نکنم.."حق النــاسِ"شوخـی که نیس ولله😐🙄