بخدا قلبم داره میلرزه بدنم به لرزش در اومده همش چراغ قوه رو لامپ لوستر میگیرم توهم زدم قلب درد شدم حتی احساس درد تومغزمم میکنمبسه خواهشا... اینجا خانومای باردار یا خانومایی مثل من مثل من با مشکلات قلبی هستن... بخدا قلبم درد گرفته ... زلزله رو نمیشه پیش بینی کرد زلزله ۳تا ۴ریشتری فکر کنم هیچ اسیبی به هیچکی نمیزنه فکر کنم فوبیای زلزله گرفتم تورو خدا بسه برای خودتونم بده .... همش دارم میلرزم قلبم داره از کار میوفته خواهای گلم بسه دیگه صلوات بفرستین
اون کدوم کشوریه که ۸۵میلیون جمعیت داره و بلا استثنا همشون واسه هم متاسفتن؟ نمیدونید؟؟؟😕. واقعا براتون متاسفم 😂😂😂
😁منو باش تو ذهنم تاپیک شمارو با دادو بیداد میخونم 😂 خود درگیری گرفتم 😂😂😂😂😂
😂😂😂😂😂
غروبا که میشه روشن چراغا😃 میان از مدرسه خونه کلاغا یاد حرفای اون روزت میفتم که تا گفتی به جون دل شنفتم عجب غافل بودم من اسیر دل بودم من اسیر دل نبودم اگ عاقل بودم من یادت میاد به من گفتی چیکار کن گفتی از مدرسه اون روز فرار کن فرار کردم من اون روز زنگ آخر نرفتم مدرسه تا سال دیگر عجب غافل بودم من اسیر دل بودم من
منم شوهرم ماموریته با دوتا بچه تو خونه تنهام ....اما خدا همیشه هست نگران نباشیم....هرشبی که ما خوابیدیم تا حالا و قراره در آینده بخوابیم احتمال زلزله بوده.....ایشالا یه روز بتونن دقیق پیش بینی کنن......
من که ارایش کردم با روسری و تاپ و دامن دراز کشیدم!!مدیریت بحرانم در حلقم!!!!
آرایش😂😂😂😂😂😂😂😂😂
غروبا که میشه روشن چراغا😃 میان از مدرسه خونه کلاغا یاد حرفای اون روزت میفتم که تا گفتی به جون دل شنفتم عجب غافل بودم من اسیر دل بودم من اسیر دل نبودم اگ عاقل بودم من یادت میاد به من گفتی چیکار کن گفتی از مدرسه اون روز فرار کن فرار کردم من اون روز زنگ آخر نرفتم مدرسه تا سال دیگر عجب غافل بودم من اسیر دل بودم من