2777
2789
عنوان

تورو خدا بسه...انهخخخهههههههههههههههههههههههههههههه

| مشاهده متن کامل بحث + 937 بازدید | 83 پست
😁منو باش  تو ذهنم تاپیک شمارو با دادو بیداد میخونم 😂 خود درگیری گرفتم 😂😂😂😂😂

😂😂😂😂😂

غروبا که میشه روشن چراغا😃                                  میان از مدرسه خونه کلاغا                                   یاد حرفای اون روزت میفتم                                  که تا گفتی به جون دل شنفتم                             عجب غافل بودم من                                          اسیر دل بودم من                                              اسیر دل نبودم                                                  اگ عاقل بودم من                                             یادت میاد به من گفتی چیکار کن                         گفتی از مدرسه اون روز فرار کن                            فرار کردم من اون روز زنگ آخر                            نرفتم مدرسه تا سال دیگر                                   عجب غافل بودم من                                          اسیر دل بودم من 

یادمه راهنمایی بودم میگفتن قراره تهران زلزله وحشتناک بیاد، امتحان پایان ترم داشتیم با خودم میگفتم منکه قراره بمیرم ترک تحصیل کنم بره 

حالا سالها گذشت و نمردم

فک کنید ترک تحصیل میکردم چی میشد😂😂😋

حواست باشه!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

توی این اوضاع متشنج بهترین کار دور شدن از جوی هست که آزاردهنده است.نمیشه توی فضای مجازی به دیگران گف ...

درسته ولی واقعا همه میدونن اینجا پر خانم بارداره اخه باید یکم رعایت کنن 

کاربرقدیمی ام ب خاطر اینکه اقوامم نشناسنم این کاربری رو ساختم 😙😙
شب ب خیر دوستان امیدوارم اتفاقی نیوفته و همه در سلامت باشن😍

شب به خیر عزیزم 

اون کدوم کشوریه که ۸۵میلیون جمعیت داره و بلا استثنا همشون واسه هم متاسفتن؟   نمیدونید؟؟؟😕.     واقعا براتون متاسفم 😂😂😂
وای منم شدیدا میترسم  امشب شوهرمم نیست تنهام قلبم داره وایمیسه

منم شوهرم ماموریته با دوتا بچه تو خونه تنهام ....اما خدا همیشه هست نگران نباشیم..‌‌..هرشبی که ما خوابیدیم تا حالا و قراره در آینده بخوابیم  احتمال زلزله بوده.....ایشالا یه روز بتونن دقیق پیش بینی کنن......

من که ارایش کردم با روسری و تاپ و دامن دراز کشیدم!!مدیریت بحرانم در حلقم!!!!    

آرایش😂😂😂😂😂😂😂😂😂  

غروبا که میشه روشن چراغا😃                                  میان از مدرسه خونه کلاغا                                   یاد حرفای اون روزت میفتم                                  که تا گفتی به جون دل شنفتم                             عجب غافل بودم من                                          اسیر دل بودم من                                              اسیر دل نبودم                                                  اگ عاقل بودم من                                             یادت میاد به من گفتی چیکار کن                         گفتی از مدرسه اون روز فرار کن                            فرار کردم من اون روز زنگ آخر                            نرفتم مدرسه تا سال دیگر                                   عجب غافل بودم من                                          اسیر دل بودم من 
آخر عنوان تاپیکتم لرزیده فکر کنم!    

😂

اون کدوم کشوریه که ۸۵میلیون جمعیت داره و بلا استثنا همشون واسه هم متاسفتن؟   نمیدونید؟؟؟😕.     واقعا براتون متاسفم 😂😂😂

واقعا گفتن هم داره وقتی چند هزار نفر دراثر زلزله فوت شدن و هشت هزار نفر هم زخمی شدن و اسیب دیدن

شهر مظلوم من کرمانشانگم  

مردمش دارن تو سرما میلرزن تو شهرستانها براثر شدت سرما فوت شده هم داشتن.  

دیگه نمیکشم واقعا ... اینجا از تنهایی میام از بیکسی میام ولی با کلی درد برمیگردم با کلی ترس وحشت میخ ...

آخی عیب نداره اهمیت نده.

خواهر قشنگم پروینم کجایی مگه نگفتی تنهام نمیزاری پروانه سوخت بی پروینش بیا ناز خواهر بیا کاسه بشقاب آوردم خاله بازی کنیم بیا جر زنی نمیکنم بیا پروینم تمام کاسه ها بشقاب ها مال تو بیا با گچ لی لی کشیدم تو کوچه بیا لی لی بازی کنیم بیا موهات و ببافم آخ جان پروانه موهات ریخت جان پروانه خمیده شدی 😭😭عشقم قورمه سبزی پخته بودم برات بمیرم بمیرم بمیرم لبت بسته شد نتونستی سیر بری پیش خدا 😭خواهر عشق پروین کجایی 😭😭😭😭😭

من که هیچ استرسی ندارم کرمانشاه هستم اگه خدا خواست چیزیمون نمیشه اگرم شد قسمت بوده چرا همش به خودتون ...

بخدا به بقیه هم همش میگم نترسید فلان ال بل تا خودم از انرژی میدم‌چیزی دریافت کنم ولی بدتر...