ghazalkhanooooom مدیر استارتر عضویت: 1400/09/04 تعداد پست: 7562 عنوان این سرماخوردگیه یا آنفولانزا 44 بازدید | 6 پست علائمش : آبریزش بینی خیلی خیلی کمگلودردبیحالی شدید کرختی بدن الان بیشتر بیحالی و ضعف بهم دست میده با گلودرد چیکار کنم چی بخورم زودتر برطرف شه 🥲 1403/08/14 | 21:29 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
کبوتر_های_وحشی عضویت: 1402/10/11 تعداد پست: 2717 ویتامین سی(جوشان) انتی بیوتیک بگو برای گلودردمنم هفته پیش خوب شدم همین علائم رو داشتمسوپ داغ بخور، وچای ومایعات کلااگه تا دو روز دیگه بهتر نشدی برو دکترحتما
ghazalkhanooooom مدیر استارتر عضویت: 1400/09/04 تعداد پست: 7562 ویتامین سی(جوشان) انتی بیوتیک بگو برای گلودردمنم هفته پیش خوب شدم همین علائم رو داشتمسوپ داغ بخور، و ... چند روز طول کشید برای شماضعف بدی بهم دست میده جوری که مجبور میشم دراز بکشم بعد چند دقیقه حالم بهتر میشه
کبوتر_های_وحشی عضویت: 1402/10/11 تعداد پست: 2717 چند روز طول کشید برای شماضعف بدی بهم دست میده جوری که مجبور میشم دراز بکشم بعد چند دقیقه حالم بهتر م ... من سیستم ایمنیم به شدت ضعیفه یک هفته طول کشید گلو درد بدی داشتم و ویروس معده ام رو درگیر کرده بود همش درد داشتم وابریزش بینیاز همون روز اول ویتامین سی مصرف کردم واقعا عالی بود+ازیترومایسین
ghazalkhanooooom مدیر استارتر عضویت: 1400/09/04 تعداد پست: 7562 من سیستم ایمنیم به شدت ضعیفه یک هفته طول کشید گلو درد بدی داشتم و ویروس معده ام رو درگیر کرده بود هم ... عزیزم ❤️منم سرما ک میخورم خیلی بدجور بیحال میشم کلا، از جام نمیتونم پاشم ویتامین سی هم از امروز شروع کردم کلا باید کل پاییز رو بخورم سوار مترو هم ک میشم ویروس زیاده
کبوتر_های_وحشی عضویت: 1402/10/11 تعداد پست: 2717 عزیزم ❤️منم سرما ک میخورم خیلی بدجور بیحال میشم کلا، از جام نمیتونم پاشم ویتامین سی هم از امروز شرو ... امیدوارم زودتر حالت خوب بشه:) وهمیشه سالم وتندرست باشی🌱
ghazalkhanooooom مدیر استارتر عضویت: 1400/09/04 تعداد پست: 7562 امیدوارم زودتر حالت خوب بشه:) وهمیشه سالم وتندرست باشی🌱 ممنون گلم همچنین ❤️💞