2777
2789
عنوان

بچم سه ماهشه متوجه شدم باردارم

540 بازدید | 31 پست

لطفا نگید چرا جلو گیری نکردی فلان ،باید فکر اینجاشو میکردی.

نیازی به انتقاد و طعنه ندارم.

لطفا بگید چطوری میشه خسته نشد،توان جسمی داشت😩

جلو..گیری نداشتم میترسم باردار باشم.

دکتر برام ازمایش بتا نوشته.

سزارین بودم یکی از دوستام میگه احتمال پارگی شکم هست زود باردار شدم.

سقط هم دکترم گفت خطر ناکنه رحمت شاید در بیاد چون جسه ظریفی ام دارم .تازه زایمانم کردم🥲

بنظرتون میشه دلدارریم بدیدد ،شیر خودمو میدم بیشتر شیر خشک هم میدم.

وقتی پرولاکتین بالا باشه باعث تولید شیر میشه از طرفی توی تنبلی تخمدان پروکلاتین بالا باروری و سخت میکنه.اما بعضیا میگن بعد از زایمان بدن اماده باروری جدید 

وقتی حالم بده یادم میاد که خدارو فراموش کردم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همونطور که انتقاد و طعنه الان فایده ای نداره

دلداری دادنم فایده ای نداره دیگه...

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

کلی بچه با اختلاف سنی یک سال دیدم 

سخت هست ولی برا بدنت مشکلی پیش نمیاد 

فقط ب خودت برس حسابی 

شش ماهگی بچه رو از شیر خودت بگیر و فقط شیر خشک بده و غذا کمکی 

و فقط دارد ویتامین و کله پاچه چیزای مفید بخور و کلسیم 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
ی سوالچجوری بعد سه ماه متوجه شدید؟ینی سه ماه پریود نشدی اما شک نداشتی؟

هنوز نمیدونم چون چند بار جلوگیری نداشتم احتمال بارداری میدم خودم اما دکترم گفت چون شیر میدی ۹۰درصد نمیشی خیلی استرس دارم

من مامانم 

منو همین‌طور باردار شد

فقط یکم حرصت میدن همین وگرنه خطری نداره

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨
کلی بچه با اختلاف سنی یک سال دیدم سخت هست ولی برا بدنت مشکلی پیش نمیاد فقط ب خودت برس حسابی شش ماهگی ...

مرسی از راهنماییت عزیزم❤️