2777
2789
عنوان

جدیدا اصلا اخلاق ندارم راهکار بدید

138 بازدید | 14 پست

خیلی بد اخلاق و غر غرو شدم

اغلب حالم بده

پرخاشگر شدم

یا حوصله ندارم

نمیدونم چه مرگمه

روزای شلوغی دارم ولی دلیل نمیشه که اینجوری باشم و رفتار کنم

دوست دارم خوش رو و خوش انرژی باشم

کلمات خوب و قشنگ بکار ببرم

انرژی زنانه خوبی داشته باشم

متانتمم سرجاش باشه

راهکار بدید🥲🥲🥲

آخرین پرنده را هم رها کرده‌ام ؛ اما هنوز غمگینم چیزی در این قفس خالی هست که آزاد نمیشود✨🕊
یکی از علائم کم خونی فقر اهنپرخاشگری و عصبانیت هستشاگه کم خونی داریدرمان کن

ندارم

آخرین پرنده را هم رها کرده‌ام ؛ اما هنوز غمگینم چیزی در این قفس خالی هست که آزاد نمیشود✨🕊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

متاسفانه منم :)) خیلی ام به خودم تشر میزنم، صحبت میکنم که چرا از مردم طلبکاری؟! 

پوف... البته میدونم از کجا آب میخوره این فشار روانی ها.. 

ولی خب نمیدونم چرا دارم رو افراد دیگه بر خلاف میل باطنیم تخلیش میکنم. 

چادری گشتنِ من قصه نابی دارد🌸🙃🌱                          عاشق کلی روسری رنگی رنگی زیرِ چادرم که ارثیه مادرم زهراست💖🌱 امام حسین خودت گذاشتی رو سرم، خودتم حفظش کن🙃🙏❤️                                                         آرزو میکنم عاشق خدا شید💜🌱🌸                         اگر ایرادی تو رفتار و گفتار من می‌بینید تماما به خودم نسبت بدید نه به دین و مذهبم🙏🌱💛.                                                              اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری🙃🌸 السلام علیک یا اباعبدالله الحسین🖤🌱     

متاسفانه منم :)) خیلی ام به خودم تشر میزنم، صحبت میکنم که چرا از مردم طلبکاری؟! پوف... البته میدونم ...

دقیقا

بخدا باطنم این نیست

دقیقابخدا باطنم این نیست

یخورده برای خودت وقت بذار، بنویس، راه حل پیدا کن

چادری گشتنِ من قصه نابی دارد🌸🙃🌱                          عاشق کلی روسری رنگی رنگی زیرِ چادرم که ارثیه مادرم زهراست💖🌱 امام حسین خودت گذاشتی رو سرم، خودتم حفظش کن🙃🙏❤️                                                         آرزو میکنم عاشق خدا شید💜🌱🌸                         اگر ایرادی تو رفتار و گفتار من می‌بینید تماما به خودم نسبت بدید نه به دین و مذهبم🙏🌱💛.                                                              اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری🙃🌸 السلام علیک یا اباعبدالله الحسین🖤🌱     

یخورده برای خودت وقت بذار، بنویس، راه حل پیدا کن

شبیه ربات شدم واقعا

شبیه ربات شدم واقعا

خوب میشی عزیز جان🌱🌸

یسوال میشه بپرسم؟چرا بهش نمیگی؟

تا آبروم بره؟ یک درصد پخش بشه من تا ترم آخر اذیتم از نگاه های بقیه.

تا دیگه هر سری تو کلاسا کنار هم معذب باشیم و رومونو کج کنیم یه ور دیگه؟

اگرم قرار بر گفتن باشه باید بزارم روزای آخر ترم آخر. البته اگر خودش جلو نیاد

تا آبروم بره؟ یک درصد پخش بشه من تا ترم آخر اذیتم از نگاه های بقیه. تا دیگه هر سری تو کلاسا کنار هم ...

خب اگه قبول کنه که دیگه اون نگاه ها معنی نداره داره؟

البته خودت خیلی بهتر قطعا میدونی ولی خب خیلی اذیت میشی اینجوری که!

من اگر نیکم اگر بد تو برو خود را باش

خب اگه قبول کنه که دیگه اون نگاه ها معنی نداره داره؟البته خودت خیلی بهتر قطعا میدونی ولی خب خیلی اذی ...

داره

به چشم دوست دختر و دوست پسر نگاه مون میکنن

شخصیت خودشم خراب میشه

خودشم بدتر از من آدم محتاطیه

ورژن پسرونه منه رسما

دارهبه چشم دوست دختر و دوست پسر نگاه مون میکننشخصیت خودشم خراب میشهخودشم بدتر از من آدم محتاطیهورژن ...

آها درسته

بهرحال امیدوارم به آرزوی دلت برسی

چه جالب😄

من اگر نیکم اگر بد تو برو خود را باش

آها درستهبهرحال امیدوارم به آرزوی دلت برسیچه جالب😄

مرسییی برام دعا کن🫠