2777
2789
عنوان

اندکی تفکر

170 بازدید | 13 پست

✍️ در تمام روزهاى بعد از سونامى و زلزله ژاپن ، حتى يك جسد به تصوير كشيده نشد.

🔹به دنبال تيترى براى اين بحث بودم، ولى ديدم نمى شود تيترش كرد. گويا نمى شود در تيتر.

اينهمه به تصوير كشيدنِ اجساد در گروههاى خبرى باعث حيرت است. در تمام روزهاى نحس بعد از زلزله و سونامى توهوكو، در هيچ رسانه ژاپنى، هيچ تصويرى از جسد به تصوير كشيده نشد. حتي يك مورد نديدم در آن روزها.

همين الان در گوگل به هر طريق ممكن كه مى توانيد جستجو كنيد تصاوير مربوط به فوكوشيما، ايشينوماكى، مينامى سانريكو و ... را.

حتي تصوير يك جسد ژاپنى هم پيدا نمى كنيد.

حتي يك مورد .

چرا؟

واضح است. روحيه ملى بعد از اين سوانح و آسيب ها از همه چيز مهم تر است.

🔹روحيه مردم يك كشور به قدر كافى پس از اصابت چنين سوانحى متألم و اندوهگين هست ؛ ديگر با نشان دادن جسد طفل خردسال و زن در پتو پيچيده شده و ... نبايد خردترش كرد.

اين چه كارى است كه تصوير نوزاد كشته شده در اثر زلزله را در كانالشان به اشتراك مى گذارند؟ و از مشاطه ى مرگ مى نويسند؟

هر حركت رسانه اى بعد از اين رويدادها بايد حساب شده باشد.

🔹جالب است در اين بحث بدانيم كه ژاپنى ها، بسياري از فيلم هاي لحظه ى ورود آب سونامى به شهرهايشان را هم از روى يوتيوب برداشتند. (حداقل تا جايي كه از دستشان برآمد ، اين فيلم ها را به بهانه هاي مختلف "ريپورت" كردند كه باقى نماند)

سونامىِ بعد از زلزله توهوكو،  به ده ها شهر آسيب وحشتناك رساند و بيست هزار جسد روى دست ژاپن گذاشت ولى حتى يك تصوير نگذاشتند در رسانه ها منتشر شود.

قدرى تأمل بايد كرد. بعد از اين سوانح، كامِ تلخِ يك جامعه را، تلخ تر نبايد كرد. حفظ روحيه جمعى از همه چيز مهمتر است. نيازي به نشان دادن جسد نيست كه ثابت كنيم زلزله كشته داده است.

🤔🤔🤔

شکرگزاریدر دوره ی ۲۸ روزه شکرگزاری با ما همراه باشید و زندگیتون رو تغییر بدید

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من نمدونم هدف بعضی ها واقعا چیه ؟؟؟؟؟؟

جالبه همه عالم رو هم مقصر میدونن و به زمین و زمان ربطش میدن

هزاران لایک ب شما عزیزم

واقعا بعضی از مردم درک همدردی رو ندارن همدردی انتشار عکس و فیلم و گریه زاری کردن نیست.... کسی ک درک داشته باشه بدون عکس و فیلم هم از فجایعی ک زلزله ب بار میاره خبر داره 

در حد همین عکسهایی ک تی وی میزاره ب همی چی پی میبریم دیگه ریز ب ریز جزئیات رو عکس گرفتن پخش میکنن اون بیچاره ها ک تو حال خودشون نیستن از کجا معلوم راضی باشن عکسشون پخش بشه درد خودشون کافی نیست اگه ی مدت بعد عکس خودشون رو تو نت دیدن میدونین چ بلایی سرشون میاد یا عکس فک و فامیلاشون رو.... 

کاش بجای گریه زاری و شلوغ کاریهایی ک بعضیا انجام میدن فقط کمک میکردیم چ نقدی چ غیر نقدی و نهایتا دعا برای آرامش روح و جسمشون.... 

🌟❤♥کاش میشد پشت دستهای خدا را بوسید🌟❤♥

به نطرتون همون زن و شوهری که تو بغل هم ازشون عکس گرفتن و پخش کردن واقعا راضی بودن یعنی روحشون الان آرامش داره؟؟؟؟

پس خواهشا این عکسها و فیلم ها اگر اومد دستتون پخش نکنید 

فقط برا آرامششون صلوات بفرستید 

اللهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم

هر کدوم هم ک میاد درددل میکنه دردشو هزار برابر میکنن از بس از کوتاهی این و اون میگن خب همه داریم میبینیم کوتاهی شده ولی نباید ب اونا بگیم ک ناامید بشن

خداروشکر از بس مردم خوب و دل پاکی داریم از همه جا کمک داره میره سمتشون

ولی عمق فاجعه اینقدر وسیعه ک با یه روز نمیشه ب همه رسیدگی کرد

به نطرتون همون زن و شوهری که تو بغل هم ازشون عکس گرفتن و پخش کردن واقعا راضی بودن یعنی روحشون الان آ ...

عزیزم من اون عکس فوق العاده دردناک رو دیدم و خدا شاهده قلبم ب درد اومد و کلی گریه کردم ولی اینطور ک بچه ها می گفتن مال زلزله چندسال پیشه و مربوط ب این سری نمیشه

ولی واقعا حرف شما درسته چندسال از فوت اونها گذشته و عکسشون هنوز درمعرض دید همه هست😔😔😔

واقعا اگه ده ثانیه قبل از انجام هر کاری به فلسفه و هدف او کار فکر کنن اوضاع خیلی بهتر میشه!!!هر کی عکس ناراحت کننده میبینه سریع تاپیک میزنه واسه بقیه هم میذاره!!یعنی چی خب الان این چه کمکی قراره بکنه!!!دنبال جلب توجهن فقط!!!من اتفاقی چشمم به یکیش خورد از سر شب حالم بده 
کاربری onyxxx هم من بودم که متاسفانه ترکید  

با احساسات مردم بازی میکنن که تاپیک بازدیدش بره بالا پیجشون پرطرفدارشه کانالشون ممبراش زیاد شن به چه قیمتی،؟؟؟😔

واقعا اگه ده ثانیه قبل از انجام هر کاری به فلسفه و هدف او کار فکر کنن اوضاع خیلی بهتر میشه!!!هر کی ع ...

دقیقا همش جلب توجهه 

وگرنه کاربرای کرمانشاهی و سرپل هم اینجا داشتیم اونا نمیتونستن عکس بگیرن بفرستن اینور و اونور جز اینکه دلشون ب درد میاد و دلشون نمیخواد چیزی از اون لحظه ببینن و ب یاد بیارن

بیچاره ها ذهنشون پراز تصاویر و لحظات دردناکه خراب شدن خونشون دیدن زخمیها و اجساد..... دیگه این عکسارو کجای دلشون بزارن