من خیلی مخالف بچه بودم دوست داشتم اما میگفتم حالا حالا ها نه اصلا کاری با حرف مردم و فامیلم نداشتم رک جواب بقیه روهم میدادم اما شوهرم عشق بچه بود چون ی جنین چندماهه هم ازدست داده بودیم اوایل ازدواج سراینکه من میگفتم نه این آخریا شروع کرد ناراحت شدن ب حدی ک فکر میکرد من از ادامه زندگی باهاش منصرفم ک بچه نمیخوام ..خلاصه خب مشکلم داشتم ووقتیم رفتم گفتم خانوم دکتر نمیشه ی دوسال دیگ صبر کنم گفت رفتی سال دیگم اومدی باید ده سال دیگه منتظر بچه باشی ..من خداروشکر مداوا شدم باردار شدم حتی ماه های اول حسی بهش نداشتم اما الان میمیرم براش جونم برا دخترم میدم وهرکاری میکنم که بهترین آینده و زندگی براش فراهم کنم
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
ممکنه شاید هم عاقلنشاید هم توان مالی ندارنشاید مشکل دارن باهمشاید هم هیچ مشکلی ندارن ولی اصلا بچه د ...
اخه خیلیهاشون میگن توان مالی داریم البته بماند بعضیها میگن باید حتما تو قصر زندگی کنیم و ماشین آنچنانی داشته باشیم و بتونیم مسافرت خارج از کشور بریم 👉اینها هم زندگی زو خیلی سخت گرفتن بعدها هم پشیمون میشن که دیر شده
ولی اینهایی که میگن توان مالی داریم اما چون نمیتونیم آزادانه بگردیم بچه نمیاریم منوحرفم با اینهاست فکرشو بکن ده دوازده سال زندگی مشترکشون رو شروع کرده هنوز از این میترسه که اگر بچه بیاره دیگه نمیتونه راحت بخوابه راحت بگرده خب هنوز به بلوغ فکری نرسیده وهمش ریشه در کودکی داره که مسولیت پذیر بار نیومده و فکر میکنن بقیه دارن بچه هاشون رو عذاب میدن
هیچ اتفاقی،اتفاقی،اتفاق نمیافتد☘️صبر اوج احترام به حکمت خداست