2777
2789

هر دارویی استفاده کردم هرکاری کردم فایده نداشت 

چند بار دکتر رفتم 

آزمایش دادم مشکلی نداشتم 

اگه چیزی هم موثر باشه ی مدتی اثر می‌کنه بعد باز به روال عادی برمیگرده روده هام بشدت تنبل شدن

با لایک  و   ریپ هیچ مشکلی ندارم تا جایی ک میتونی بلایک و بریپ. کاربر نه جدید نه قدیم. جزو تعلیق شده ها نیستم. حامی حقوق حیوانات . نام کاربریم «مستوک» اسم مستعار یک شخص خاص ک دیگه نیست. با من دعوا نکنید بچه خوبی هستم.سایت خنده داری تاسیس کردید تشکر. کاربری هم دستِ پنجاه نفره تو هم خواستی بیا بهت قرض بدم. الکی گفتم جدی نگیر   به هیچکی نمیدمش. حالام گزینه بستن رو بزن تموم شد       

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یکی بود همینجوری با دارو کار میکرد  تا دارو قطع میشد دوبازه یبث میشد 

دارو گیاهی خورد فلوس خوب شد 

همسرم ودخترای گلم شما بهترین هدیه های خدا هستین خیلی دوستتون دارم .خدایا یه معجزه کن منم صاحبخونه شم یه خونه مستقل مال خود ِ خودم . 
یکی بود همینجوری با دارو کار میکرد تا دارو قطع میشد دوبازه یبث میشد دارو گیاهی خورد فلوس خوب شد

چه دارویی میشه اسمش رو بگید و اینکه از کجا گیر بیارم

با لایک  و   ریپ هیچ مشکلی ندارم تا جایی ک میتونی بلایک و بریپ. کاربر نه جدید نه قدیم. جزو تعلیق شده ها نیستم. حامی حقوق حیوانات . نام کاربریم «مستوک» اسم مستعار یک شخص خاص ک دیگه نیست. با من دعوا نکنید بچه خوبی هستم.سایت خنده داری تاسیس کردید تشکر. کاربری هم دستِ پنجاه نفره تو هم خواستی بیا بهت قرض بدم. الکی گفتم جدی نگیر   به هیچکی نمیدمش. حالام گزینه بستن رو بزن تموم شد       

❌❌یک راه ارزان بگم؟؟؟❌❌❌

مطمئنم نتیجه میده

صبح ها ناشتا

دو لیوان آب جوشیده گرم بخور

بعد از دوسه روز جاتو میندازی تو دستشویی ازبس اسهال میشی😄😄😄😄

انجام بده بعد از دوسه روز ب همین پیامم بهم جواب بده🌹🌺

میشه ی صلوات برای بچه هام بفرستی؟♥️🌸♥️🌸
❌❌یک راه ارزان بگم؟؟؟❌❌❌مطمئنم نتیجه میدهصبح ها ناشتادو لیوان آب جوشیده گرم بخوربعد از دوسه روز جاتو ...

ی سری صبح ها یا آب جوش یا شیر گرم میخوردم اثری نکرد

انجیر خیس کن صبا ناشتا بخور 

خاک شیر ناشتا با اب ولرم بخور

سبزی زیاااااد بخور 

داروهاتو کم کن همونا روده هاتو تنبل میکنه

پیاده روی کن یمدت خوب میشی

ما کسیو کوچیکتر از خودمون ندیدیم،کسیم خودشو بزرگتر از ما ندونه:)
چه دارویی میشه اسمش رو بگید و اینکه از کجا گیر بیارم

فلوس اسمشه از عطاری بگیر بجوشون بخور دو سه بار بخوری مشکلت حله

همسرم ودخترای گلم شما بهترین هدیه های خدا هستین خیلی دوستتون دارم .خدایا یه معجزه کن منم صاحبخونه شم یه خونه مستقل مال خود ِ خودم . 
فلوس اسمشه از عطاری بگیر بجوشون بخور دو سه بار بخوری مشکلت حله

اگه خوردم مشکلم حل شد تا آخر عمر دعات میکنم.. 

تلفظش چجوریه فُلوس، فِلوس ...؟