2777
2789
عنوان

شوهرم....

| مشاهده متن کامل بحث + 762 بازدید | 50 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بنظرم به روش نیار مردا آدمی نیستن که با یادآوری در افشانی هاشون خجالت زده یا متأسف بشن اینجوری از ...

اره اتفاقا میترسم دعوا کنیم 

دوستای گلم برای حاجت دلم یه صلوات مهمونم میکنید.دعا کنید دل مادر پدرم شاد بشه

شوهرمن ذاتا بد نیست

اتفاقا خیلیم ذاتش پاکه و خوبه

اما خوب مام کلی دعوا داشتیم،بارها به ناحق اشک ریختم...اما بدیاشو اتفاقات بدو کنار خوبیاش که میزارم میبینم باید بگذرم

همین که راستگو،دلپاک،درسته دستش خالیه و خیلی وقتا بابت بازارو چک و قسط عصبیه و منم بی نصیب نمیمونم،اما میبینم تمام تلاششو تو کارش میکنه،میبینم کلی از موهاش بخاطر زن و بچش سفید شده،همین که میدونم خطا نمیره،نماز و روزه و کمک و....بجاست خدارم شکر میکنم

خلاصه اینکه از  بدیاش بخاطر خوبیاش میگذرم

ول کنید یاد آوری خاطرات بد باز دعوا میاره،

خاطرات آینده خوب بسازین گذشته بر نمیگرده اینده بسازین

من له غم کوردستان و کرمانشاه شریکم....باز هم مردم کورد تسلیت.       بیاین بهتون نیاز دارم لطفا یه رای بدین مهیار صادقی  https://t.me/joinchat/AAAAAESDFFAGSggXe4cUvQ   

را ما زنا همش گذشته رو شخم ميزنيم

ي چند باري شوهرمنم بدي كرده اهي يادم ميافته 

اما درست نيست اينجور مواقع بايد خوبيهاشو ببيني تا اون بدي رفته رفته تو ذهنت بيشتر جا باز نكنه و اخلاقتو خراب نكنه

بخدا دنيا ارزش اين همه بد اخلاقي و نامهرباني رو نداره

ي نگا ب اخبار و كشته شده هاي زلزله بندازيم همه اينا خود ب خود فراموش ميشه

من سعي ميكنم موقع ناراحتي ببگم

اين نيز بگذرد

خدایا به من قدرتی عطا کن تا آنچه قابل تغییر است، تغییر بدهم و متانتی عطا کن تا آنچه غیرقابل تغییر است بپذیرم و خردی عطا کن تا تفاوت بین این دو را بفهمم.

برای منم‌همینطوره. با این تاپیکت داغ دلم رو تازه کردی.

چون دوباره امروز یاد بعضی از حرفاش افتاده بودم. اما خودم همیشه تو بدترین دعوا حرمتش رو نگه داشتم  

احساس میکنم دستم خیلی بی نمکه..

ارزش ندارد که آدمی برای مبارزه کردن با کوتَه فکران، خود را آزرده سازد؛ زیرا پیروزی بر آن‌ها هیچ ارزشی ندارد.   میکل_آنژ

این توطبیعتمونه که هیچی رو حتی جزئیاتش رو فراموش نمی کنیم.ولی مرداهمه چی در لحظه یادشون میره.ماحتی یادمونه مثلا ده سال پیش سرسفره عقد مامانش چه متلکی انداخته😆😆ولی اون حتی اون لحظه هم نشنیده که یادش بمونه😞

شوهرمن ذاتا بد نیست اتفاقا خیلیم ذاتش پاکه و خوبه اما خوب مام کلی دعوا داشتیم،بارها به ناحق اشک ری ...

بخدا شوهرمنم همخ ی این خصوصیاتو داره شاید بیشتر از این اما نمیدونم چرا من روانیم بدی هاش یادممیفته سرم دردمیکنه 

دوستای گلم برای حاجت دلم یه صلوات مهمونم میکنید.دعا کنید دل مادر پدرم شاد بشه