2777
2789
عنوان

شوهرم....

| مشاهده متن کامل بحث + 762 بازدید | 50 پست

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

اصلا ما نمیتونیم فراموش کنیم

و هممون هم نمونه ش رو توی زندگیمون داریم

ولی نباید هروقت یادت اومد به شوهرت بگی اینطوری فقط زندگیت رو تلخ میکنی

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

حالا به من ۱۰۰‌تا خوبی کنند یادم نمیمونه ولی ۱ بدی کنن با کیفیت فول اچ دی یادمه😮

درسته که هیچکس ندید وقتی خوردی زمین بلند شدی و خودتو تکوندی و با همه زخمات ادامه دادی درسته که حواس هیچکس بهت نیست ولی تحمل کن. صبر داشته باش...
چیکار کرده؟؟

خیلییی کارا اولای زندگی،مثلا اول کاری گف چراازاین مبلا خریدید،وای حالم بذمیشه بخوام بگم همه رو،الان خیلییییی خوب شده فقط شش ماه اول خیلییی بداخلاق یود اصلادوسندارم برگرده اون روزا، 

دوستای گلم برای حاجت دلم یه صلوات مهمونم میکنید.دعا کنید دل مادر پدرم شاد بشه

من هیچوقت فراموش نمیکنم .فقط توذهنم کمرنگ میشه 

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  

من مجبورم فراموش کنم چون اگه تو ذهنم بمونه رفتارم خیلی سرد میشه قشنگ معلومه رو رفتارم تاثیر داره

من له غم کوردستان و کرمانشاه شریکم....باز هم مردم کورد تسلیت.       بیاین بهتون نیاز دارم لطفا یه رای بدین مهیار صادقی  https://t.me/joinchat/AAAAAESDFFAGSggXe4cUvQ   
حالا به من ۱۰۰‌تا خوبی کنند یادم نمیمونه ولی ۱ بدی کنن با کیفیت فول اچ دی یادمه😮

وااای دقیقا با شوهرم اینطوریم اما با بقیه نه

دوستای گلم برای حاجت دلم یه صلوات مهمونم میکنید.دعا کنید دل مادر پدرم شاد بشه