2777
2789
عنوان

شوهرم....

| مشاهده متن کامل بحث + 762 بازدید | 50 پست
این توطبیعتمونه که هیچی رو حتی جزئیاتش رو فراموش نمی کنیم.ولی مرداهمه چی در لحظه یادشون میره.ماحتی ی ...

وااااای اره بخدا راس میگی واقعااا اهمیت نمیدن چیزای ک برا ما بده واقعا برااونا بدنیس درکل مردا از هفتاد دولت ازادن خوشبخالشون

دوستای گلم برای حاجت دلم یه صلوات مهمونم میکنید.دعا کنید دل مادر پدرم شاد بشه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

را ما زنا همش گذشته رو شخم ميزنيم ي چند باري شوهرمنم بدي كرده اهي يادم ميافته  اما درست نيست ...

ممنون عزیزم خیلیییی دیدمو عوض کردی ممنون

بخدا شوهرمنم همخ ی این خصوصیاتو داره شاید بیشتر از این اما نمیدونم چرا من روانیم بدی هاش یادممیفته س ...

کار شیطون دوستم

اگر اینجوریه که میگی لعنت به شیطون بگو و فکرتو رو یه چیز دیگه متمرکز کن،مثلا خوبیا و تلاشای شوهرت نسبت به خودتو زندگیتون...همه ی ما صفات بد داریم،بهتره دو طرف گذشت کنیم

زنا هیچ وقت بدیایی که بهشون میشه رو فراموش نمیکنن همیشه کنج دلشون یه چیزایی هست اما مردا برعکس خیلی زود فراموش میکنن یعنی چیزی رو تو دلشون نگه نمیدارن گاهی با شوهرم بحثم میشه و چیزی از کذشته میگم بهم میگه حرف الان و بزن گذشته رو شخم نزن تعجب میکنه یه سری چیزا هنوز یادمهه ولی اصلا خوب نیست چون اعصاب ادمو بهم میریزه کاش فراموش بشه بره پی کارش

فرشته کوچولوی مامان ,پناه قشنگم 26اردیبهشت 98زمینی شد خدا جونم ممنون 😍😍😘😘
زنا هیچ وقت بدیایی که بهشون میشه رو فراموش نمیکنن همیشه کنج دلشون یه چیزایی هست اما مردا برعکس خیلی ...

اره والا راسمیگی شوهرمنم همیشه میگه چطور یادت مونده من اصلا نمیدونم صبح چی خوزدم